Вече пети месец сме в най- новото българско шоу на

...
Вече пети месец сме в най- новото българско шоу на
Коментари Харесай

Народ, който търси звезди, няма да намери читави политици

Вече пети месец сме в най- новото българско шоу на Има Такъв Народ. След като години наред избираше гении, плейметки, братя, фермери и покри със популярност измислени герои, суверенът избра тв шоуто да продължи и в политиката. А в този момент се чуди какво става. А става това, че отново вървим към избори, тъй като първата мощ не ще да ръководи, евентуално тъй като не може, не знае по какъв начин или не желае. Написан сюжет няма, а и зрителите/избирателите се оказаха незадоволителни (и популярност Богу) за цялата власт.

Политиката не е щракане с пръсти, песни, танци и чалъми, и разумно се нуждае от различен вид хора, тъй като се занимава с подредбата и действието на властта в страната и делата на жителите, проведени в държавната общественост.

Сериозна работа, не е развлечение! Дори да са занимателни препирните на политиците (някои са толкоз смешни, че подлудиха фейсбук с лафовете си) не това чакаме от тях, нали? Вярвам, че от втория път даже симпатизантите на Има Такъв Народ го схванаха, нека го създадат и феновете на риалити предаванията, които потеглят вкупом наесен. Тогава с изключение на да се седи пред тв приемника, ще би трябвало да се иде до урните, пардон, до машините. Ако желаеме смяна, би трябвало да си я създадем, тя няма да пристигна по сюжет. Днес не е 89-та. Времето е друго и не е за шоу.

--

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР