Вече от около година Александър Кадиев се радва на младо

...
Вече от около година Александър Кадиев се радва на младо
Коментари Харесай

Ивелина Чоева разкри тайната на вечната красота: Моделката се маже с кремовете на баба си

Вече от към година Александър Кадиев се радва на младо гадже. И тук става дума за обич от пръв взор, защото артистът няколко пъти е споделял, че още щом е видял Ивелина Чоева, незабавно е усетил едно неописуемо възприятие в себе си. Синът на Катерина Евро е разведен и има дъщеричка.

Виж още: Сузанита няма време за губене: Обяви и пола на бебето! Певицата - признателна... на себе си

Ивелина е модел, а кариерата ѝ стартира още от ранна детска възраст. Към момента девойката е инфлуенсър, а настрана се занимава и с бизнес за свещи. Тя е част и от основателите на мобилно приложение, борещо се срещу домашното принуждение над дами и деца в България. Определено е много изобретателна персона и може би тъкмо по тази причина в последно време е много близка с Александра Богданска. Двете честичко си вършат екскурзии на топ дестинации.

Виж още: Фики и Емрах не се къпят по цяла седмица? Двете звезди с нечувани разкрития

С един пост обаче Чоева малко шокира почитателите си в обществените мрежи. Красивата брюнетка показа, че залага на козметика от баба си, а от фотографията виждаме опаковки от кремове, цялостни с домашни смески и отвари. Явно това е тайната на безконечната хубост и на кожата без бръчки.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/ivelinachoeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР