Вече от няколко дни този така чакан пети сезон на

...
Вече от няколко дни този така чакан пети сезон на
Коментари Харесай

Кога ще видим втората част от пети сезон на Луцифер

Вече от няколко дни този по този начин чакан пети сезон на " Луцифер " е в Netflix. Но не целия, каквато е практиката в тази платформа, а единствено част от него.

Защо петият сезон на " Луцифер " ще е разграничен на две

Стискаме палци всичко да се подреди

В случая повода за това разделяне не е някакъв ловък ход на Netflix да подлуди почитателите (въпреки че го прави успешно), а коронавирусът.

От Том Елис , който влиза в основната роля, към този момент разбрахме, че пандемията е прекъснала фотосите на последния епизод от сезона и за довършването му ще би трябвало още работа и време.

на Авг 25, 2020 в 10:00 PDT

От присъединяване на артиста в подкаста Pilot TV пък добиваме и бегла визия по кое време можем да чакаме втората и заключителна част на сезона.
 Том Елис,
Операцията, която Том Елис е претърпял

Дори Сатаната има потребност от помощ

Елис, несъмнено, не е сигурен, тъй като има доста фактори, от които това зависи, само че мисли, че можем да забележим заключителните епизоди по Коледа. Ето за такава Коледа кой ли не си мечтае.

Когато дяволът има брат близнак

Адът несъмнено ще се отвори с новия " Луцифер "

Но с цел да се случи това, първо би трябвало да се довършат фотосите на последния епизод от сезона. След това Том Елис споделя, че ще се впуснат в фотосите на шестия и за жалост финален сезон на " Луцифер ", написа Digital Spy.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР