Вече от известно време знаем, че София Вергара и Джо

...
Вече от известно време знаем, че София Вергара и Джо
Коментари Харесай

София Вергара не остана длъжна на Джо Манганиело

Вече от известно време знаем, че София Вергара и Джо Манганиело са решили да се разведат, като все още нито един от двамата публично не е приказвал по тематиката.

София Вергара обаче най-накрая решава да отговори на молбата за бракоразвод на Джо Манганиело - и също желае предбрачният им контракт да бъде изпълнен.

Актрисата от " Модерното семейство "  подава правните си документи в понеделник, 31 юли, и показва " непреодолими разлики " като причина за раздялата им, разкриват от Page Six.
 София Вергара и Джо Манганиело - какви са аргументите за раздялата им
Защо се разделиха София Вергара и Джо Манганиело

Когато любовта отстъпва място на други усеща

Подобно на артиста от " Професия стрийптизьор ", Вергара желае издръжката на съпрузите да се дефинира от техния предбрачен контракт, детайлностите за които не са обществени.
 Снимка 628333

Въпреки това документите на Вергара показват, че " разнообразни бижута, творби на изкуството и други персонални движимости ", както и всички доходи, които е направила преди, по време и след датата на раздялата им, принадлежат единствено не нея.

Общата благосъстоятелност на отчуждената двойка ще бъде разграничена съгласно техния предбрачен договор и Манганиело, и Вергара се съгласяват да заплатят личните си адвокатски възнаграждения.
 София Вергара и новите ѝ фотоси по бански от Италия
Италианските завършения на София Вергара

Банските са наложителни

На 17 юли Page Six популяризира новината, че 46-годишният Джо Манганиело и 51-годишнатасе разделят след седем години брак.

" Взехме сложното решение да се разведем ", потвърждава двойката в изказване пред изданието. " Като двама души, които доста се обичат и се грижат един за различен, ние учтиво молим за почитание към персоналния ни живот в този миг, до момента в който прекосяваме през тази нова фаза от живота си. "

Източник, непосредствен до двойката, също по този начин споделя, че артистът от " Спайдърмен " и съдията от " Америка търси гений " са били " отдалечени от известно време ".
 Снимка 628332

Няколко дни по-късно Манганиело стартира бракоразводна процедура, до момента в който Вергара към момента чества рождения си ден в Италия. В крайна сметка Вергара се връща вкъщи в Лос Анджелис, където я чакат букети цветя от подкрепящите я другари.

" София живее най-хубавия си живот. Тя прекарва време с приятелите си, откакто е беше задушена по отношение на значително неподкрепящ сътрудник ", разкрива различен източник пред Page Six.
 Разводът сред София Вергара и Джо Манганиело - какво ново знаем
Нови детайлности към развода на София Вергара

Ето какво знаем все още

Техен общ приятел също споделя, че Манганиело е " малко по-ужасен " от раздялата, само че знае, че " това е верният път ", защото е решен да има свои деца. Вергара споделя 31-годишния наследник Маноло с някогашния си брачен партньор Джо Гонзалес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР