Вече от доста време се знае, че големите автомобилни производители

...
Вече от доста време се знае, че големите автомобилни производители
Коментари Харесай

Ето кога Audi ще представи последната си кола на бензин или дизел

Вече от много време се знае, че огромните автомобилни производители ще електрифицират предлаганите модели и ще работят върху основаването на напълно електрически.
 Защо Mercedes-Benz отсрочва електрификация на гамата си
Защо Mercedes отсрочва електрификацията на гамата си

Ето какво споделят от компанията

Но има образци като Mercedes да вземем за пример, които към този момент оповестиха, че ще забавят проектите за цялостна електрификация на колите си с няколко години.

Появиха се подозрения, че Audi също може да последва образеца на Mercedes и да забави темпа на електрификация. Това обаче няма да се случи. Или най-малко по този начин твърди изпълнителният шеф на компанията Гернот Дьолнер.

Въпреки възходящия песимизъм към електрическите автомобили на пазара, от Audi не считат да отсрочват неизбежното и до 2026 година доста да понижат продажбите на автомобили с мотори с вътрешно горене.

Пред Auto News Гернот Дьолнер споделя още, че проектите са Audi да не продава коли с мотори с вътрешно горене в Европа и Северна Америка от 2033 година Самият Дьолнер бе назначен да води Audi през предходната година, като задача му е да върне немския авто производител в челните позиции в промишлеността, пише Carscoops.
 Audi Q6 e-tron - SUV, който не всеки може да си разреши
Audi Q6 e-tron - SUV, който не всеки може да си разреши

Audi задава нов стандарт

Той също по този начин съобщи, че Audi ще показа последните си коли с мотори с вътрешно горене през 2026 година, само че те няма да бъдат пуснати в продажба незабавно, а най-малко през 2027 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР