Вече осми ден продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник.

...
Вече осми ден продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник.
Коментари Харесай

Бащата на Сашко от Перник ще обяви парична награда

Вече осми ден продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник.

Бащата на момчето - Александър Цветков, ще разгласи този следобяд парична премия за намирането на детето или информация по случая.

Изявлението му онлайн може да гледате в 14.00 ч. тук или на

Сашко, който е с тежка форма на аутизъм, изчезна в петък – 11 ноември, в региона на Профилакториума в града. Издирването на 12-годишното дете продължава, работата продължава по всички версии.

Решението за оповестяването на паричната премия е персонално на бащата и приятелите му, удостовери самият той пред Българска телеграфна агенция. По думите му то не обвързва органите на реда. Александър Цветанов не се е отказал от търсенето на момчето и е обезпокоен, че времето напредва, а детето му към момента не е намерено.

Разпитани са всички близки на детето без майката, която още не се е върнала в България. Доброволците, които търсят Сашко, оповестиха, че приключват огромното търсене, тъй като няма никаква диря от детето.

От началото на акцията са тествани над 350 сигнала. Многократно са прегледани всички налични видеокамери за наблюдаване в региона. Претърсени са изоставени здания, учебни заведения и детски градини, жилищни и икономически постройки, шахти, водоеми в 20-километров радиус от мястото където Александър е забелязан за последно. Проверени са и всички обитаеми места в общините от област Перник.




Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР