вече осъществи първи голям трансфер за следващото лято - привличането

...
вече осъществи първи голям трансфер за следващото лято - привличането
Коментари Харесай

Байерн взе Упамекано, но селекцията продължава с пълна сила

към този момент реализира първи огромен трансфер за идващото лято - привличането на. С това обаче няма да завърши укрепването на тима и работата върви с цялостна мощ, оповестява през днешния ден “Билд”.

Спортният шеф Хасан Салихамиджич е постигнал сделка за привличаннето на младия 22-годишен ляв бек на Омар Ричардс, добавя изданието, а в негово лице баварците виждат съвършен съперник на. Досегашният първи избор на позицията на ляв бранител пък ще бъде изместен в центъра на защитата, с цел да се конкурира точно с новото попълнение Упамекано.

От Байрн също по този начин са набелязали и още един флангови защитник от Англия - Макс Ааронс от, който е оглеждан за момента за укрепване на дясната зона на отбраната. от пък е виждан като опция да бъде добавена още една качествена алтернатива в халфовата линия, само че от Байерн занапред ще преглеждат и финансовите благоприятни условия на клуба и какъв брой тъкмо пари ще са подготвени да похарчат предвид на рецесията подбудена от пандемията от COVID-19.
Бундеслига 20 кръг, петък 5 февруари  Херта 0:1краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР