Вече официално станаха ясно участниците, които се класираха за финалната

...
Вече официално станаха ясно участниците, които се класираха за финалната
Коментари Харесай

Ясни са финалистите на Green Life Open 2022

Вече публично станаха ясно участниците, които се класираха за финалната фаза на тенис шампионата за фенове, проведен от Green Life Resort. Турът е част от календара на Weekend Tour в разнообразни туристически дестинации. Самите съревнования дават късмет на феновете на джентълментския спорт да играят красивата игра по време на фамилна почивка.

Турнирът се организира за седма поредна година, като през последните две акции домакините одобряват по две събития за уикенд туровете. Груповата фаза на конкуренцията стартира на 6-и септември, като се изиграха последните дуели от нея и към този момент финалистите бяха избрани след зрелищни борби. Приятната изненада беше тази на Светлана Дамянова. Тя беше единствената госпожица, която се включи в надпреварата. Светла сподели извънреден дух и не се " даде " на мъжете в групата, класирайки се напред с две победи.

Миро Василев, който записа победа под №100 в шампионатите на ИТЛ, също продължи напред. При двойките любимци за спечелването на трофея са Свилен Свиленов и Петър Тодоров.

Четвъртфиналите ще се играят на следващия ден (10.09) от 09,00 часа, а полуфиналите ще се проведат във вечерната сесия, която ще бъде след 17,00 часа.

Голямата премия е уикенд за двама в Грийн Лайф Банско и е обезпечена от домакините на събитието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР