Вече официално е ясно кой точно ще е синоптикът в

...
Вече официално е ясно кой точно ще е синоптикът в
Коментари Харесай

Ванката ще представя времето в телевизията на Слави

Вече публично е ясно кой тъкмо ще е синоптикът в новата телевизия на Слави Трифонов, която от през днешния ден стартира лъчение. Иван Атанасов, по-известен като Ванката, ще води прогнозата за времето.

Явно момчето за всичко от предаването на Дългия ще е конкуренция на дългокраката русокоска Натали Трифонова и чаровните хубавици от Нова телевизия – Гери Малкоданска и Никол Станкулова.

След като Емо Чолаков стана любим на феновете и приковаваше погледите в ефира на bTV и от Нова пробваха с сходна идея. Репортерът Ники Василковски към този момент показва прогнозата за времето в медията.

Явно и Слави е решил да заложи на представител на мощния пол, уви без никакъв сходен опит.

Трифонов към този момент разгласи, че от през днешния ден в ефира му ще се излъчва информационно-развлекателен блок. От 4-и ноември пък се дава формалният старт на телевизия „ 7/8 ТВ ”.

Дългия даже качи програмата й в страницата си в обществената мрежа. Прави усещане, че излъчвания ще се излъчват в диапазона 19:00 – 00:00 часа всеки ден, а заран сред 7:00 и 12:00 часа ще има повтаряне на излъченото предната вечер.

Свценаристите на Слави и актьорите му всяка вечер, паралелно с него ще забавляват феновете.

В телевизия на Дългия се завръща и още едно известно лице от дребния екран и музикалната сцена.  Както писахме, Камен Воденичаров ще има свое предаване.  Първият му посетител пък ще е певицата Мария Илиева.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР