Вече официалната съпруга на йорданския принц Хюсеин принцеса Раджуа ал

...
Вече официалната съпруга на йорданския принц Хюсеин принцеса Раджуа ал
Коментари Харесай

Раджуа ал Саиф последва примера на Рания

Вече формалната брачна половинка на йорданския принц Хюсеин принцеса Раджуа ал Саиф е може би най-коментираната жена в света в последната седмица. За обилната им женитба на първи юни се приказва още, тъй като постоянно има по някой забавен подробност, който става обществено притежание.
 Сватбата на Принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф - няколко изненадващи детайла от облеклото на булката
Изненадващият избор на Раджуа ал Саиф

Новата принцеса на Йордания има отношение към модата

Вече коментирахме роклите, които булката избра за най-важния си ден. А и двете й визии бяха допълнени от едно доста значимо украшение, което се оказва освен с висока цена, само че и също толкоз огромна сантиментална стойност.

На главата на съпругата на принц Хюсеин видяхме красива тиара, която пасва съвършено на новата й купа - принцеса. Украшението блестеше мощно с многото си скъпоценни камъни, а това, което остана прикрито от погледите ни, е тайното обръщение върху него.

От Кралския хашемитски съд оповестиха, че сватбената тиара на  е имала надпис на арабски от едната страна. Това е в духа на наклонност, която основан кралица Рания на своя сватбен ден. 

На тиарата на Рания е било изписано " Al Athatma Lillah " ( " Слава на Бог " ), до момента в който на снаха й е имало игра на думи с нейното име, която значи " вяра ". Така определеното обръщение е било " Rajwa min Allah " ( " Надежда от Бог " ). Най-вероятно и то е било по концепция на йорданската кралица, която нееднократно съобщи какъв брой доста харесва снаха си и по какъв начин тя е отговор на молитвите за сина им Хюсеин.
 Кейт Мидълтън и тоалетите й за сватбата на принц Хюсеин и Раджуа ал Сaиф
Кейт Мидълтън събра погледите на йорданската кралска женитба

Отново не изневери на стила си

Модата на гравираните тиари не подмина освен Раджуа ал Саиф, само че и принцеса Иман, дъщерята на крал Абдула II и кралица Рания, която се омъжи през март тази година. На нейното украшение е било написано " Imani Billah ", което се превежда като " Моята религия в Бог ", предава Town&Country.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР