"Вече обичам модата като зрител", каза Жан-Пол Готие зад кулисите

...
"Вече обичам модата като зрител", каза Жан-Пол Готие зад кулисите
Коментари Харесай

Читосе Абе – новото „ужасно дете“ на модата

"Вече обичам модата като фен ", сподели Жан-Пол Готие зад кулисите на първото дефиле висша мода на марката му с поканената дизайнерка Читосе Абе - негово алтер его в женски жанр, съобщи Агенция Франс Прес.

"Ужасното дете " на модата, каквото беше прозвището на Жан-Пол Готие, се отдръпна още през януари 2020 година, като отпразнува края на 50-годишната си кариера с грандиозно дефиле в спектакъл "Шатле ".

Handed the keys to ’s archive for one season, Sacai’s Chitose Abe explored her favourite chapters in the career of fashion’s original “enfant terrible”.
— British Vogue (@BritishVogue)
В края на май марката му се завърна с сбирки прет-а-порте в съдействие с млади създатели. Първата беше на тематика именитата му моряшка блуза.

Новата сбирка предлага разбъркване на стилове, които вкарва Готие, като рокля-корсет на райета, напомнящи мъжки костюм. Читосе Абе я назовава "Готие е под кожата ми ".

Тренчкотът се преобразува в рокля-бюстие, дънките са от трансформирани материали и са като основа за обемни рокли.

Най-известните модели на Жан-Пол Готие са обединени в тоалет "3 в 1 ", съчетаващ моряшка рокля, карирана пола и работно облекло.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дете пита татко си: - Тате, като беше дребен, имаше ли компютър? - Не - дава отговор бащата. - А плейстейшън? - Не. - Джиесем?!? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПодчертава се, че македонската еднаквост черпи своята легитимност от многовековни традицииСърдечносъдовите болести са причина номер 1 за гибел в международен мащаб и в БългарияПодробно са развити механизмите и методите за възстановяване на възможностите за понижаване провалите от пандемиятаЗащо се стигна до тукТеодора Димова е лидер на листата на 24 МИР – София на Републиканци за България, правист и френски ученик живял и практикувал над 17 години във Франция в коментар за 24 часаНарастването на броя на инфектираните води и до увеличение на мутациитеNOVA, KINO NOVA и Nova.bg – с най-високо доверие измежду медийните брандовеЗадържани са близо 10 душиПриложенията не могат да употребяват максимума от хардуера на устройстватаСред най-популярните каталози в услугата са личната Arena Play, HBO On Demand, Pickbox NOW, Hopster On Demand, Discovery On Demand и доста другиШест партии влизат в Народното събрание съгласно социологическото проучванеХаити е в потрес след убийството на президента МоизСред гостите на дефилето беше българската актриса Мария БакаловаРекордните температури са резултат от климатичните промени, споделят експертитеСред феновете бяха режисьорката София Копола и френската актриса Карол Буке Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР