Вече няма нужда да криете чорапите си под панталоните. Класическите

...
Вече няма нужда да криете чорапите си под панталоните. Класическите
Коментари Харесай

Кои са най-модерните чорапи - вижте как да разнообразите облеклото си


Вече няма потребност да криете чорапите си под панталоните. Класическите и емблематични бели чорапи на Nike или Adidas, както и модели със занимателни щампи и рисунки се завръщат на стилния подум и то с нова визия.

Модерни ли са чорапите на показ?

Чорапите, които са на показ, без значение от цвета и материята още веднъж са на мода. Вдъхновени от модата в края на 80ти и 90те и емблематичния жанр на кралят на поп музиката Майкъл Джексън, дългите над глезена бели чорапи са се трансформирали в класика.

Модата на извън постоянно е предизвиквала противоположни реакции - или ви харесва или не, няма приблизително състояние. В продължение на няколко години и сезони тези аксесоари биват усърдно скривани под панталоните, прикривайки съществуването им, маскирайки ги, за да наподобяват по този начин, като че ли даже не ги няма.

В последните няколко сезона обаче, чорапте още веднъж намерат своето място на стилния подиум. На мода са освен емблематичните бели спортни чорапи като Nike, които се комбинират както със спортни облекла, по този начин и с рокля или пола, само че и класическите плетени чорапи, тези от лъскави материи, чорапи с щампи и дръзки рисунки и тези с цветни елементи като кормила, панделки или ресни.



Как да комбинирате чорапите на показ?

В композиция с клинове и тесни панталони и бели маратонки, белите чорапи са идеалният състезателен look. Но те не са запазена марка единствено на спортния аутфит. Различни дизайнери, заложиха на композиция на бели памучни чорапи с по-елегантни облекла като черния блейзър или чантата Cassette на Bottega Veneta.

Белите чорапи в композиция с бели маратонки са безспорната класика, която евентуално в никакъв случай не е излизала от мода, тъй като е толкоз лесна за съчетаване, сдържана и семпла. Друг метод да носите на емблематичните бели спортни чорапи е с изцяло противоположна, сантиментална и елегантна визия, като съчетани с черни лачени ботуши да вземем за пример.

За един малко по-рокендрол привкус на тоалета, комбинирайте чорапите с ботуши с връзки във боен жанр и тениска с щампа.



На мода са и занимателните чорапи с дръзки щампи на пици, ананаси, дакели, черепи, фламинго, птици и тн.Тези чорапи, в композиция с маратонки отлично се комбинират с къса пола, оставяйки цялото внимание върху краката.

Сиви плътни плетени чорапи, които баба плете, са с изключение на съвременни и доста топли и подобаващи за студените зимни дни. В композиция с по-елегантна обувка, с връзки, в жанр Оксфорд, мокасини или мерцедеси и постоянно с рокля или пола, те са идеалният подробност с цел да освежите облеклото си.

Тъмните плетени чорапи могат и самоуверено да се съчетават с обувки на токчета. Идеален вид за по-студените дни е мрачен тънък плетен чорап и чифт сандали с каишки в сив металик или драгоценен камък

Завърнете се в детството, като комбинирате чорапи с къдрави кормила и дамски обувки В композиция с обувки Mary Janes и къса рокля или пола, те придават един мекушав и грациозен свършек на тоалета.

Памучни чорапи на райета, пък ще ви върнат в ученическите години. Тези чорапи са още една класика, още повече в цветове като мрачно синьо, алено и бяло. Те са идеални за носене в училищен жанр с плетени пуловери, ризи, поли и обувки с връзки.

Не забравяйте, че дребните елементи, като чорапи, обувки, ръкавици, аксесоари за коса имат по-голям резултат върху цялостния жанр, даже от самите облекла.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР