Вече няколко пъти ви показвахме различни видеа в които тестовата

...
Вече няколко пъти ви показвахме различни видеа в които тестовата
Коментари Харесай

Автопилотът на Tesla се предаде във Виетнам

Вече няколко пъти ви показвахме разнообразни видеа в които тестовата версия на автопилота на Tesla се справяше сносно по друго натоварени улици, като даже тъмнината не попречи на автомобила да стигне самичък до заложената му дестинация. Изглежда, че някой към този момент е намерил пробойна в системите на колата и те въпреки всичко не съумяват да се оправят с натоварените улици на един от виетнамските градове.

Видеото, което е дълго съвсем 30 секунди демонстрира Tesla Model X, изчакваща в трафика на един от най-големите градове във Виетнам. Кадрите са фокусирани основно върху таблото на американския автомобил, само че поглеждайки през стъклото виждаме значителен брой скутери и мотопеди, които минават от всички страни на колата.

Системата се оправя изненадващо добре и засича по-голямата част от двуколесните транспортни средства, само че в един миг просто отхвърля и известие, което приканва лидера да поеме ръководството, заема по-голямата част от екрана. Въпреки, че сме виждали разнообразни видеа в които автопилотът се оправя извънредно добре в тапи и промяна на лентите, то очевидно този път трафикът не му понесе, което от една страна си е изцяло разбираемо.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР