"Вече няколко месеца сме изправени, като общество и здравна система,

...
"Вече няколко месеца сме изправени, като общество и здравна система,
Коментари Харесай

Лекарският съюз призова: Спазвайте противоепидемичните мерки при протестите

"Вече няколко месеца сме изправени, като общество и здравна система, пред световно предизвикателство - пандемията от COVID-19. Прави се всичко допустимо, с цел да се овладее обстановката и да се сведат до най-малко отрицателните последици ". Това се споделя в декларация на Българския лекарски съюз.

БЛС с паника следи възходящия брой на новодиагностицирани с COVID-19.

Спазването на противоепидемичните ограничения - отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност е извънредно значимо, с цел да се овладее тази отрицателна наклонност. За страдание, след всеобщото неодобрение от последните дни, станахме очевидци на неспазване и подценяване на рекомендациите. Факт, които неизбежно ще докара до увеличение на броя на инфектираните и до натоварване на здравната система.

БЛС приканва всеки, който показва своята свободна воля да не не помни и персоналната си отговорност за своето здраве и за това на близките.

Спазването на противоепидемичните ограничения, въпреки и навън, само че в наличието на доста хора, е основно, с цел да съхраним здравната система.

Нека поемем своята персонална отговорност, дано съхраним здравето си, нашето и това на околните ни, молят още от Лекарския съюз.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР