Вече не ви смятат за млади, мислят ви за глупави,

...
Вече не ви смятат за млади, мислят ви за глупави,
Коментари Харесай

Тома Биков към ПП: Вече не ви мислим за млади, смятаме ви за глупави

Вече не ви считат за млади, мислят ви за глупави, съобщи от парламентарната естрада, обръщайки се към " Продължаваме промяната " депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Тома Биков.

 

В първия ден на Народното събрание тече процедура по желание на негов ръководител. Тя обаче се оказа в блокаж, откакто нито един от петимата излъчени претенденти не получи болшинство. Не се избра ръководител и при втория тур, в който участваха спечелилите от първия - Росен Желязков от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Никола Минчев от Политическа партия. И тъкмо тук Искрен Митев от Политическа партия предложи ГЕРБ да отдръпна кандидатурата на Желязков.

 

И това провокира гнева на Биков. " Забравете ", избухна той.

" ГЕРБ са подготвени да останат в Народното събрание в случай че се наложи и четири дни. Но няма да отстъпим на този рекет и няма да оттеглим кандидатурата на Росен Желязков за ръководител на 48-ото Народно заседание ", разгласи от парламентарната естрада Тома Биков.

 

Ние на Политическа партия към този момент отстъпки няма да вършим, мина това хубаво време, когато ви мислехме за млади. Вече ви считаме просто за глупави, продължи той.

 

Тома Биков сподели още, че в тази обстановка, откакто не може да се избере ръководител на Народното събрание, може би е по-добре да се отиде на избори в средата на януари.

" Нека отиваме на избори на 15 януари, в случай че продължаваме по този начин. Бюджет може да се одобри и през март. Никой не ви желае в ръководството. Доста проблеми биха се решили без вас ", продължи той, обръщайки се към Политическа партия.

 

След това продължи с " уроци " към Промяната.

 

Казвате, че сте съпротива. Не можеш да си съпротива и да искаш ръководител на Народното събрание. Когато тръгваш да избираш ръководител на Народното събрание, тръгваш да правиш болшинство, изясни Тома Биков.

 

След което нападна и " Демократична България " с апела " да кажат какво мислят по този въпрос и да спрат да щурат по ъглите и да се чудят къде да се скрият ".

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР