Вече не става въпрос само за купуване и притежаване на

...
Вече не става въпрос само за купуване и притежаване на
Коментари Харесай

10 начина за печелене на пасивен доход с криптовалути през 2023 г.

Вече не става въпрос единствено за пазаруване и владение на монети; има и нови благоприятни условия за вложение, защото криптовалутите набират известност. 

Един от най-привлекателните аспекти на криптовалутите е опцията за пасивни приходи, които могат да се получават без директно присъединяване или старания. В тази публикация ще разгледаме някои от най-разпространените способи за пасивна облага от криптовалута.

Ето и главните точки, които ще разгледаме:

  • 1 – Облачен рандеман
  • 2 – Инвестиране в NFT
  • 3 – Реферални стратегии
  • 4 – Стейкинг
  • 5 – фарминг на приходи (yield farming)
  • 6 – мастър нодове
  • 7 – Play-to-earn игри
  • 8 – Дивиденти
  • 9 – Търговия
  • 10 – Airdrop събития

1. Облачен рандеман

За да се даде опция за рандеман на криптовалути благодарение на наети изчислителни запаси в облака, без да се изтегля или употребява директно характерен програмен продукт или хардуер, е създадено понятието “облачен рандеман ”.



Създаването на акаунт, заплащането на скромна такса и добиването на Биткойн токени от разстояние са действия, с които хората могат да се занимават. Благодарение на предприятията за заоблачен рандеман, майнингът към този момент е по-достъпен и печеливш за по-широк кръг консуматори.

happyminer.us – Една от най-хубавите платформи за заоблачен рандеман на Биткойни през 2023 година

С повече от 2,800,000 консуматори по целия свят, HappyMiner, един от първите бизнеси, които оферират услуги в бранша на облачния рандеман, е основан през 2018 година  

Функции:

  • Регистрирайте се , с цел да получите $10 незабавно
  • Печелете пари, без да инвестирате
  • Може да закупите ежедневни пакети
  • Дневен % 1.5-8%
  • Без спомагателни такси за режийни разноски и електричество
  • Професионалният личен състав предлага денонощна поддръжка за клиентите
  • Използвайте платформата, с цел да добивате над 7 криптовалути
  • За отбрана на системата се употребяват DDoS и SSL
  • Извършвайте ежедневни заплащания и бързи тегления от сметката си

Пакети:

За да научите повече за HappyMiner, посетете: https://happyminer.us/

Връзки към обществените медии:

Twitter

Youtube

2. Инвестиции в NFT

Като комбинира облазния рандеман с вложенията в NFT по нов способ, NFTproX предлага на клиентите надеждна, ефикасна и печеливша опция за присъединяване в блокчейн бранша. NFTproX дава на потребителите разнообразни капиталови благоприятни условия, които да дават отговор на техните неповторими капиталови условия и желания, като дава пакети за облачно извличане и вложения в NFT.

Освен това елегантната архитектура за вложение, основана на контракти, на NFTproX подсигурява сигурността и прозрачността на всички транзакции, което разрешава на потребителите да влагат с убеденост. Потребителите могат да печелят от цената на препродажбата на своите вложения в NFT и от ежедневните облаги от вложенията си в заоблачен рандеман с NFTproX.

Потребителите на NFTproX могат да стартират да добиват криптовалути за ежедневни хонорари въз основа на определеното от тях портфолио единствено за $10. От еднодневен капиталов пакет, който изплаща 10% на ден, до 64-дневен капиталов пакет, който изплаща 2.1% на ден, NFTproX предлага набор от капиталови решения, които да дават отговор на разнообразни капиталови потребности и упоритости.

3. Реферални стратегии

Рефералните стратегии са отличен метод за потребление на криптоактиви за приемане на пасивни пари. Многобройни крипто планове дават системи за реферали, които ви възнаграждават за всеки човек, който изпратите към тях. В взаимозависимост от плана, евентуалните доходи от дадена реферална стратегия варират от скромни до обилни. Използването на реферални стратегии се счита за страховит способ за генериране на пасивни приходи.

4. Стейкинг

Най-добрата тактика за въздържан приход от криптовалутите е стейкингът. Тя включва поддържане на несъмнено количество Биткойн токени в портфейл или на борса, присъединяване в процеса на валидиране на мрежата посредством потвърждаване на транзакции или прибавяне на нови блокове в блокчейна и присъединяване в консенсусния механизъм на мрежата. Наградите на стейкърите включват новоизсечени монети или такси за транзакции в подмяна на тяхната работа.

5. Фарминг на приходи (yield farming)

Yield farming е относително нова тактика за потребление на криптовалута за генериране на въздържан приход. Тя включва разпределяне на парични заеми на децентрализирани финансови системи (DeFi) в подмяна на рента или токени като отплата. В съпоставяне с елементарните спестовни сметки или други източници на пасивни приходи, фармингът на приходи може да генерира по-значителна възвръщаемост.

6. Мастър нодове

Мастър (контролни) нодовете са различен отличен източник на въздържан приход от криптовалути. Те са сървъри, които подкрепят поддръжката на блокчейна, като извършват характерни задания, в това число валидиране на транзакции, обслужване на незабавни транзакции и гласоподаване на административни решения. В подмяна операторите на контролни нодове получават заплащане от такси за транзакции или новопроизведени валути.

7. Play-to-earn игри

Игрите, които разрешават на потребителите да печелят награди в криптовалута, като ги играят, са известни като “play-to-earn ” игри. В тези игри блокчейн технологията се употребява за основаване на артикули и пари в играта, които могат да се обменят за пари в действителния свят.

8. Дивиденти

Дивидентите и стратегиите за шерване на облагата са други способи за потребление на криптовалутата като източник на пасивни доходи. Подобно на метода, по който обичайните акции изплащат дивиденти на притежателите, избрани криптовалути трансферират % от приходите си на притежателите си под формата на дивиденти.

9. Търговия

Друг приказен метод за потребление на криптоактивите ви за генериране на въздържан приход е посредством търговия. Крипто търговията може да ви донесе пари, в случай че сте опитни в нея. Можете да търгувате на разнообразни тържища и всяка от тях има своите преимущества. На някои тържища можете да търгувате с ливъридж, като употребявате маржин търговия. Ако не сте деликатни, това може да бъде и отличен метод да загубите парите си, само че също по този начин може да е страховит метод да увеличите приходите си.

  Не забравяйте да анализирате пазара, преди да започнете да търгувате, използвайте единствено средства, които можете да си позволите да загубите.

10. Airdrop събития

Получаването на безвъзмездна криптовалута е елементарно с airdrop събития. Когато даден блокчейн план организира сходно събитие, той раздава безвъзмездни токени на своята общественост.  

Те вършат това, с цел да покачат осведомеността и да разпространяват своя план. Хората, които към този момент имат криптовалутата, употребена от плана, постоянно получават токени от airdrop събитие.

Например, в случай че притежавате Етериум, може да сте квалифицирани да участвате в airdrop събитие на чисто нов токен, основан на Етериум.  

Следете за сходни събития, защото те са приказен метод да спечелите безвъзмездна криптовалута!


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР