Вече не става дума само за кола маска или ежедневно

...
Вече не става дума само за кола маска или ежедневно
Коментари Харесай

Вредни ли са интимните прически?

Вече не става дума единствено за кола маска или всекидневно бръснене, с цел да поддържаме интимната си окосменост в ред. Говорим за нов фризьорски ред там, долу! „ Розовата обсесия” излезе отвън надзор в Ню Йорк. Обитателките на Голямата ябълка посвещават цели дни на вагината си, заклещени в козметичните салони, или накиснати в билкови вани в спа центрове.

Скъпоценна
Актрисата Дженифър Лав Хюит изпълни главата на посестримите си с това, че бижутата могат да красят освен деколтето и ушите ни, само че прясно депилирания ни пубис. Но дали е безвредно да налепим върху изнежената си кожа една камара стъкълца, купени от улична сергия? Тези изкуствени диаманти биха могли да ни снабдят с противен сърбеж, до момента в който се опитваме да вършим обич. „ Предпочитам да похарча пари за секси долни дрехи и предизвикателни обувки. Със сигурност ще подклаждат любовния ми живот по-дълго време”, твърди гинекологът Дженифър Гънтър, която е и шеф на център за лекуване на вулвовагинални разстройства в Сан Франциско.

Брюнетка или...
Да си боядисваш пубисното окосмение може и да е занимателно, само че единствено в случай че използваш бутафорни гениталии за Хелоуин. Кожата, която се намира под интимното ни окосмение, е доста по-деликатна от тази на скалпа ни. Дали да боядисаме женствеността си е въпрос на избор, несъмнено. Но преди да пристъпим към тази фрапантна промяна на визията си, дано цапнем малко багра върху мишниците си. Кожата в тази област е съвсем толкоз сензитивна, колкото и онази под кръста ни.

... Блондинка
Някои дами стигат до такава степен, че си избелват химически кожата на вулвата, с цел да прилича резултата на млечната баня на Клеопатра. Не че Мерилин Монро не е изрусявала женското си достолепие, с цел да е „ блондинка” на всички места. Това обаче не останало безнаказано с помощта на многочислените язви върху нежната й плът. Независимо дали приказваме за препарат, който употребяваме в прането или за подобен, с който изсветляваме огромните си външни устни, всеки вид белина може да аргументи неспокойствие, да направи пришки, и даже да ни снабди с изгаряния.

Бразилска коламаска
Една от най-предпочитаните прически в последно време е неналичието на такава. Да си като пиле голишарче в най-интимната си област е ултра тренд, само че дали е потребно? Докторите настояват, че вулвите са по-добре предпазени с повечко коса върху тях. Свалянето на всеки косъм от интимните ни чаркове може да докара даже до „ сълзене” на кожата. Появата на подкожни косъмчета е честа, а шансът да получим обрив и инфекции е огромен. Затова бъдете оптимално нащрек, когато пристъпите входа на козметичен салон със съмнителна хигиена.

Пиърсинг
На някои дами не им задоволително да си подкастрят окосмението няколко сантиметра под пъпа с форма на четирилистна детелина. Те обичат да украсяват клиторната си качулка, външните дребни и огромни устни и перинеума с обеци. Имайте поради, че пробиването на нов отвор в която и да е част от тялото ви, постоянно носи риск от зараза. Ако въпреки всичко сте украсили половата си същина с бижутерия, бъдете педантични към грижата за нея. Оглеждайте се за зачервяване, подувани и други непривични дерматологични признаци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР