Вече не сме сигурни, че пръстите на едната ръка ще

...
Вече не сме сигурни, че пръстите на едната ръка ще
Коментари Харесай

И Discovery се включва във войната на стрийминг платформите

Вече не сме сигурни, че пръстите на едната ръка ще ни стигнат, с цел да изброим всички настоящи стрийминг платформи. Е, най-малко към този момент знаем, че Quibi не попада включително...
 Quibi, Джефри Катценберг и ще спре ли работа стрийминг платформата
Стрийминг платформата, която не можа да се пребори с конкуренцията

Свършено ли е с Quibi

Но пандемията пък ясно ни сподели, че да имаш многообразие от филми и сериали, без даже да се мърдаш от дивана, си е много огромна благинка. Да не кажем, че я избираме.

От The Hollywood Reporter разбираме, че и Discovery ще се снабди и със стрийминг платформа - Discovery+ . Очакванията са тя да бъде пусната на 4 януари, а месечната и такса да бъде в размер на 5 $. Ако желаеме да си спестим рекламите пък, цената ще бъде 7 $.
 Снимка 508086

Портфолиото на Discovery+ пък ще бъде много впечатляващо, тъй като ще включва повече от 2500 излъчвания и 55000 епизода. В стрийминг платформата ще могат да бъдат откривани излъчвания на HGTV, Food Network, TLC, Animal Planet, OWN, A&E Networks, History и Lifetime.

Изпълнителният шеф на Discovery Дейвид Заслав пък счита, че стрийминг платформата им ще се разграничава от останалите. С което пък се надяваме, че в действителност ще способства за колорита и разнообразието в тази област.
 Снимка 508085

В Европа Discovery+ пък ще бъде дом на Олимпийските игри. През 2021 година стрийминг платформата ще започва в общо 25 страни, измежду които Италия, Испания и Нидерландия. Към момента обаче няма изясненост по кое време тъкмо ще бъде налична и в България.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР