Вече не може да има съмнение, че войната Израел-Хамас е

...
Вече не може да има съмнение, че войната Израел-Хамас е
Коментари Харесай

„Veep-for-Palestine“ Камала Харис подкопава президентството на Байдън

Вече не може да има подозрение, че войната Израел-Хамас е най-хубавото нещо, което в миналото е могло да се случи на вицепрезидента Камала Харис. Само месеци откакто оплакаха нейната неефективност и непопулярност, хорът на демократите, които безшумно обмисляха отстраняването й, беше сменен от отразяване от стена до стена на ненадейно мощната роля на Харис в отговора на администрацията на Байдън на войната на Израел в Газа.

Маневрите на Харис, въпреки и изцяло верни и неуместни, демонстрираха възходящо възприятие на самонадеяност, което не може да е добре за президента, до момента в който той се бори да балансира лоялността си към военната машина на Нетаняху – и неговата все по-възмутена прогресивна база.

Най-агресивните ходове на Харис бяха да осъди зашеметяващия брой цивилни жертви вследствие на израелската акция в Газа. Подобно на мнозина от прогресивния фланг на демократа, Харис трансформира Нетаняху във фокуса на гнева си – призовавайки Израел да работи „ по-силно в търсене на дълготраен м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР