Вече не малко време Деси Стоянова води Преди обед не

...
Вече не малко време Деси Стоянова води Преди обед не
Коментари Харесай

Деси Стоянова за Сашо Кадиев: Липсваш ми!

Вече не малко време Деси Стоянова води " Преди обед " не със Сашо Кадиев, а с сътрудника му – артистът Петър Дочев, само че май още не е напълно привикнала с смяната. Журналистката тъгува за сина на Катерина Евро, с който стартираха като екранни сътрудници през 2012 година в предаването на bTV и минаха през не малко стадии в професионалните си връзки. Двамата ту се търпяха с лекост, ту откровено не се понасяха, до момента в който най-после не станаха тандем на екрана и другари в живота.

" Липсваш ми ", призна Деси Стоянова в изявление, водено от Сашо Кадиев за подкаст, отдаден на кариерното развиване. Водещата, която този август ще чества 49-тия си рожден ден, издаде, че към този момент му го е споделяла, както и в кои моменти тъкмо усещала най-осезаемо отсъствието му. За аудиторията си онлайн обаче не споделиха тези детайлности. Вместо това Деси описа за професионалния си път, за трудностите, които е трябвало да преодолее, за рисковете и по какъв начин се е трансформирала. За последното Сашо, който към този момент се изявява в предаването " Аз обичам България " отново по bTV, доста спомогнал, въпреки че не било елементарно. Това била и ябълката на раздора посред им при започване на взаимната им работа.

Като публицист със стабилен опит, отразяващ политически и интернационалните тематики, Деси подхождала съществено и отговорно към всяка задача, както и към новата си работа като тв водеща. Сашо пък бил цялостна нейна диаметралност. С безгрижното си и умерено държание, даже от време на време лековато, артистът постоянно нервирал колежката си. Смятал, че човек би трябвало повече да се забавлява. И го правел, което нееднократно се оказвало тестване за екранната му партньорка.

Различията и несъгласията им бяха толкоз ярки в първите сезони на " Преди обед ", че водещите не можеха да ги скрият от феновете. Случваше се даже да спорят в ефир с по-остър звук. " Нямаше скрито-покрито! Като се карахме, се карахме пред феновете. Като се харесваме, се харесваме пред феновете. Отношенията ни се развиха пред феновете ", споделял е тандемът през смях.

Голям проблем за разцъфването на дружбата им бил навикът на Сашо да закъснява. Не му било елементарно да съчетава ежедневните си ранни изяви в тв ефира с актьорската специалност, само че и това от време на време не стигало за Деси, с цел да го извини. Причината е, че били чести. Освен това Сашо допринасял за напрежението, основано от закъсненията му, с разнообразните си пояснения, които от време на време били даже чудновати. Сред най-интересните са - запушване, злополука, проблеми с перисталтиката, развалена тревога и бране на билки на Еньовден.

Последното, несъмнено, бе смешка, с която артистът се опита да разведри ситуацията през 2021 година в един от последните епизоди на " Преди обед " преди лятната почивка. Тогава Сашо влетя в ефир с 40 минути забавяне с изтощен тип и задъхан изясни, че защото било Еньовден, спазил остаряла фамилна традиция да бере билки на разсъмване. Станал в 4:30 и хванал гората. С тази история напряко съкруши сътрудниците си и безусловно ги остави без думи.

Година по-рано, Кадиев попадна в злополука с ТИР. Тогава водещият се появи с 20 минути забавяне и шашна с обяснението, че до момента в който пътувал към Би Ти Ви, камион избутал маздата му от пътя. За шанс вредите били единствено материални. Друг път пък не схванал за ремонт в центъра. Минал през тунела на НДК, само че имало толкоз доста коли, че прекарал там половин час. " Обади ми се от тунела ", припомняла си е Деси през смях. Е, тогава не й било занимателно. Веднъж пък от бързане, Сашо влетял в студиото с плонж и се метнал на земята.

Освен с тези случки, артистът изпитваше толераността на колежката си и с фриволните си изцепки в ефир, както и с това, че постоянно я прекъсваше по време на изявленията. Гафовете му в " Преди обед " включват още много непредвидени мнения и прочувствени прояви, когато неверно е считал, че камерите не работят.

С времето Деси и Сашо взаимно се трансформирали. Той станал по-отговорен и порядъчен. Дори сериозен, когато тематиките в предаването го претендирали. Деси пък се поотпуснала, прихващайки очевидно от постоянно приповдигнатото въодушевление на сътрудника си и по-лекото му наличие в ефир. Водещата даже се изумявала по какъв начин може Сашо да е мултифункционален. Той можел да е съсредоточен в ефир, а по време на рекламите на взема решение организационни въпроси с представления или да се занимава с битови проблеми, като да вземем за пример да се чуе с майка си Катерина Евро, с цел да обсъдят котлето в дома им в Кокаляне.

" С Деси просто се заобичахме ", споделял е Сашо. И той е признавал, че при започване на взаимната им работа не се харесвали. В последна сметка обаче всеки съдействал за смяната у другия и почнали да се допълват. Затова и били топ тандем години наред, а през днешния ден си липсват. Така е на работа. Иначе Деси и Сашо не престават да са близки другари, постоянно се чуват и си споделят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР