Вече не говори за възстановяване, а за ръст на туристическия

...
Вече не говори за възстановяване, а за ръст на туристическия
Коментари Харесай

Родният туризъм бил на ниво според Илин Димитров

Вече не приказва за възобновяване, а за растеж на туристическия поток. Секторът работи добре и рекламата също е добра. Над 73% е изпълняемостта на хотелите във Велинград на годишна база. С сполучливата си работа се похвали служебният министър на туризма Илин Димитров пред БиТиВи.

" Ако са ни неприятни услугите, за какво българите остават в България. Нашите услуги са положителни и съотношението услуга-качество е доста положително ", акцентира служебният министър на туризма.

По думите му макар топлото време, зимният сезон се развива чудесно. Имало е лек спад, само че сега курортите са цялостни и са на добра цена. Една част от анулираните резервации са преместени за края на март месец. Най-скъпото легло в туризма е празното легло, посочи Илин Димитров.

Над 1.2 млн. са регистрациите на туристи, от тях 840 000 българи. Българският пазар остава приоритет и рекламната акция на Министерство на туризма проработи. Банско, Пампорово и Боровец стоят доста добре на туристическата карта.

71% от туристите са от България, регистрира Илин Димитров.

Пакетите за великденските празници са 3-4 дневни, като най-евтините са малко под 100 лв. дневно, а най-скъпите са към 500 лева Имаме и зимни курорти, които работят, и летни, които се отварят всяка година. Пак ще работи всичко, което е от предходните години - СПА дестинации, винени дестинации, изброи Димитров.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР