>Вече не говори, не ме познава, не може да става

...
>Вече не говори, не ме познава, не може да става
Коментари Харесай

Нана съсипана от поредната житейска драма в живота си

 >
" Вече не приказва, не ме познава, не може да става сама, да се движи. Всички знаем, че нейното заболяване е нелечимо. Обичайно няма лекуване. Аз всеки ден мисля по какъв начин е, по какъв начин не мога да се грижа напълно за нея, защото съм и по лечения, и малко дете имам, и работни задължения. Непрекъснато се отравям. Вечер рева, мъчително ми е, че по този начин ѝ се случва. Но с какво тази горест и самообвиненията ми оказват помощ? “, споделя съкрушената Нана.

Паралелно с това към този момент 7-а година тя води и личната си борба за живот поради двете диагнози рак, през които мина, написа " Ретро ". В момента водещата признава, че като че ли ѝ е по-лесно да приема своето заболяване, в сравнение с това на сестра си, която също бе покосена от подлата болест. " Сестра ми също е с рак. Откриха ѝ голям израстък в ретроперитонеума с метастази в мозъка. Два пъти ѝ отваряха главата. По едно и също време бяхме стол до стол на химиотерапия. Сега е във Варна и съгласно едно проучване със скенер е добре. Въобще ние ще излезем учудваща порода хора с огромен шанс. Месец откакто ми сложиха за повторно диагноза рак и на нея ѝ се случи същото. При нея също нямаше първично огнище като при мен.

Оказа се, че е от яйчниците при направена цялостна хистеректомия. Наследствена обремененост. Въпросът е, че след диагнозата аз незабавно започнах да чета. Не мога да ти опиша какъв брой доста изчетох. Забравих за себе си. А тя не отвори нищичко. Каза, че е погледнала, видяла доста страшни неща и край. Различен е методът ни за реализиране на психическа непоклатимост – при мен е от знаене, а при нея – от неведение “, споделя Нана. Въпреки че с особена мощ и кураж тв водещата минава през борбата си, тя признава, че нерядко се пречупва. За последно имала миг на изтощение, когато преди месеци била уплашена от здравно лице.

" Наскоро една лекарка реши, че доста леко нарастване на билирубина ми неизвестно по каква причина е страхотна драма. И е знак за всички вероятни доброкачествени и злокачествени болести на черния дроб. Две нощи не спах. Така че такива пропадания са естествени “, добавя Нана, която още веднъж е на екран с 10-и сезон на " Съдебен спор “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР