Вече над 450 частни предприемачи са се регистрирали в платформата

...
Вече над 450 частни предприемачи са се регистрирали в платформата
Коментари Харесай

Над 450 фирми вече са част от резервационната система Преоткрий България

Вече над 450 частни бизнесмени са се записали в платформата за резервации за хотелско настаняване и в заведения " Преоткрий България ", която към този момент работи и предлага ваканционни предложения по Черноморието и българските планини ", оповестиха от основателя на системата МЕТРО. Инициативата се осъществя в партньорство с компании като " Димитър Маджаров ", " Загорка ", " Кока Кола ", " Проктър и Гембъл ", Мастъркард, Пощенска банка, OMV, A1 и DNA. Инвестицията в нея надвишава 1 милион лв.. Подкрепяна е от министерствата на земеделието, на туризма и на стопанската система.

Онлайн системата демонстрира места за настаняване и заведения единствено в България, които съблюдават стандартите за сигурност и употребяват предпочитано български артикули за своите ястия.

“Ние сме уверени, че тази самодейност ще добави стойност в ресторантьорския бранш, само че ще добави стойност и за локалните български аграрни производители, ще облагодетелства и нашите бизнес сътрудници и най-много ще бъдат облагодетелствани нашите крайни консуматори, с цел да могат те да имат повече благоприятни условия за избор, когато решат да вървят на отмора или да употребяват храна на открито ", разяснява при формалното показване на системата Атила Йенисен, основен изпълнителен шеф на МЕТРО.

Българските туристи могат да вършат своите резервации без да заплащат комисиони и банкови такси. Българските хотелиери и ресторантьори също няма да заплащат комисиони и банкови такси, когато разгласяват своите предложения, в случай че са приели ангажимент да съблюдават стандартите за сигурност в обектите си и оферират ястия от меню с български предписания в заведенията си.

" Инициативата е още една крачка към осъзнаване какъв брой скъпи са родните артикули и услуги, и какъв брой доста смисъл има да подкрепим локалния бизнес, производството и туристическите дестинации ", разяснява и Димитър Маджаров, притежател на едноименния производител на храни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР