Вече на всички е ясно, че биографичните филми за известни

...
Вече на всички е ясно, че биографичните филми за известни
Коментари Харесай

Universal се отказва от филма за живота на Мадона

Вече на всички е ясно, че биографичните филми за известни музиканти са " новото огромно нещо ". Показва го тоталният триумф на " Бохемска рапсодия ", многочислените номинации на " Елвис ", както и подготвяният филм за Майкъл Джексън.

Още от 2020 година се знаеше, че филм за живота на Мадона също ще има, като той ще бъде режисиран от самата нея. Преди няколко месеца пък разбрахме, че ролята й ще се извършва от надарената Джулия Гарнър (Ozark, Inventing Anna).

Филм обаче няма да има. Little Sparrow, както трябваше да е името на кино лентата, няма да бъде сниман, а Universal - компанията, която стоеше зад него, се отдръпва от плана. Това е информация, която се появи преди ден във Variety.

Според първичните сведения повода за отмяната му е началото на международното турне на Мадона тази година, което ще попречи на фотосите. Според източници на The Hollywood Reporter обаче решението да няма филм е още от края на 2022 година

Филм може и да не се снима, за сметка на това целият развой по кастинг на актрисата за основната роля се трансформира в същинско шоу. Отново The Hollywood Reporter оповестяват за " нечовечен " развой на асортимент, който включва 11-часови тренировки по танци с хореографа на Мадона, последвани от хореографски уроци със самата нея.

Освен танците, кандидатстващите за ролята актриси е трябвало да вземат участие в четения на сюжета, както и в разпявания със самата Мадона. Някои от мненията в обществените мрежи предлагат на поп звездата да направи филм за процеса по желание на актриса в неосъществения филм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР