Вече на всички е ясно, че 18-годишната дъщеря на Чарли

...
Вече на всички е ясно, че 18-годишната дъщеря на Чарли
Коментари Харесай

Какво мисли Сами Шийн за профила на майка си в OnlyFans

Вече на всички е ясно, че 18-годишната щерка на Чарли Шийн и Денис Ричардс - Сами Шийн, има профил в OnlyFans. Оказа се, че макар първичната отрицателна реакция, майка ѝ е много по-подкрепяща в това ѝ решение. Преди няколко седмици Денис Ричардс разгласява в Instagram, че в действителност се възхищава на щерка си за смелостта и увереността, която има, като показа, че даже самата тя към този момент има профил в уеб страницата за възрастни.
 Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил
И дъщерята на Чарли Шийн с профил в уеб страницата за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Преди броени дни Денис Ричардс реши да разкрие малко повече детайлности за решението си да се причисли към OnlyFans.

В изявление за KTLA актрисата и риалити звезда, която е на 51 години, приказва за това по какъв начин е преодоляла първичните си запаси по отношение на платформата и отбелязва, че изцяло поддържа нейната отдаденост към запазването на целостта на наличието.

Ричардс споделя, че е наясно с последствията от дейностите на детето си, което има с някогашния си брачен партньор Чарли Шийн, като разкрива, че първичната ѝ реакция на отрицание се дължи на обстоятелството, че преди този момент не е знаела доста за платформата.
 Денис Ричардс, OnlyFans и какво мисли за уеб страницата и решението на щерка си Сами Шийн
Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и щерка си

На това му се споделя подкрепяща майка

" Дъщеря ми получи доста неприятни мнения за основаването на акаунта. Бях чувала за OnlyFans, само че не бях образована какво в действителност е OnlyFans ", признава Денис Ричардс, като показва, че е изключително впечатлена от настройките на услугата.

" След като започнах да проучвам OnlyFans, в действителност считам, че основателите на уеб страницата са взели най-хубавото от всяка платформа на обществените медии и са го сложили в един уебсайт ", споделя актрисата. Денис Ричардс продължава, като съпоставя удобно услугата с друга огромна обществена медия.

" Всички публикуваме фотоси на себе си с бански костюми в Instagram и някои други уеб сайтове, в които няма разлика също така, че в действителност притежаваме наличието ", споделя актрисата, като отбелязва, че реакцията на Сами към присъединението на майка й към OnlyFans е била " позитивна ".
 Денис Ричардс, OnlyFans и присъединятането ѝ към уеб страницата
И някогашната жена на Чарли Шийн е в OnlyFans

Денис Ричардс е широкоскроена майка

Ричардс също по този начин споделя, че е разискала решението да се причисли към уеб страницата с щерка си: " Помислих си " това няма ли да бъде малко необичайно? " Тогава тя сподели, че и двете имаме Instagram, тъй че не вижда какво е по-различното. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР