Вече можем да говорим за надежда, сега когато свършва година,

...
Вече можем да говорим за надежда, сега когато свършва година,
Коментари Харесай

Христо Иванов от трибуната: Аз няма да съм министър, да дадем път на новото

Вече можем да приказваме за вяра, в този момент когато свършва година, това ще е положително начало на нашата работа – вярата. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по време на откриването на първото съвещание на 47-ото Народно заседание.

В името на вярата той прикани партиите да създадат крачка настрана от нормалното и да дадат път на новото. Като образец за това той уточни своето решение да не бъде министър и прикани сътрудниците си с опит да правят отстъпка място. 
Нинова изиска устойчиво държавно управление с цялостен мандат (ВИДЕО)
Българска социалистическа партия ще положат старания за сформиране на устойчиво болшинство и постоянно държавно управление в 47-ото Народно заседание. Старите сътрудници ни познават,...

Според него България има пред себе си големи учредения за вяра поради измененията, които се случиха, поради това, че се намираме в тежка композиция на здрава и икономическа рецесия, само че оттатък тях с нужната упоритост и визия може да се редуцира мощно оня път, който ни е отделял от развитите общества. 

" Ние ще се придържаме към това, че всяка власт би трябвало да осъзнава своите ограничавания. Вярата във фискалния разсъдък и въздържаност ще е доста значима в интервал на промяна преди да създадем скок напред. Ние имаме вяра в институциите, в процедурите в паметта в полезностите и идеологията, която потегля от отрицанието на тоталитарния режим ", уточни още той.

Като цели на Демократична България Иванов открои промяната в правосъдната система, въвеждането на електронното държавно управление, българите в чужбина, отбрана на геополитическата ориентировка към Европейски Съюз и НАТО.


Атанасова разгласи, че ГЕРБ ще е съпротива, само че даде обещание толеранс към бъдещото държавно управление
Трябва да си дадем сметка, че конфигурацията в сегашния парламент е доста повече резултат от гласуването " срещу ", в сравнение с от гласув...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР