Вече мислите какво да ѝ купите за 14 февруари и

...
Вече мислите какво да ѝ купите за 14 февруари и
Коментари Харесай

Подаръци за нейното здраве и комфорт

Вече мислите какво да ѝ купите за 14 февруари и не желаете да бъдете банални - обичаният ѝ парфюм, който сте купували най-малко десетина пъти, секси долни дрехи, за което не знаете дали ще уцелите размера или чифт обеци. Не си мислете, че единствено мъжете се впечатляват от софтуерни джаджи.
Всичко по тематиката: Електронни цигари 26
Ето няколко хрумвания за дарове, с които ще се погрижите за нейното здраве, комфорт и усмивка.

Обича да чете

Ако към този момент сте ѝ купували Кindle, само че тя не се отхвърля от навика да заспива с книга в ръка, кажете довиждане на дразнещите нощни лампи, които нараняват очите и смущават съня ви. Доста удобен и бюджетен подарък за нея е – читател, който се поставя на врата, със наследник филтър за отбрана на очите. Има три цветови настройки: жълто, топло бяло и студено бяло в 6 равнища на бляскавост. Ъгълът на лъча от 90° обезпечава осветяване единствено за този, който я употребява.



Обича да спортува

Ако фитнесът е нейният втори дом, а вие несъмнено предпочитате да спортува покрай вас, със, ще уцелите с един патрон два заека.

Това си е напрактика домашна фитнес зала. Когато е изключено, това е просто огледало. Когато е включеное първата в света интерактивна умна фитнес зала, която предава фитнес класове онлайн. Естествено, този подарък е скъпичък /1500 долара/ и най-малко идващите няколко празника може да я лишите от други материални жестове.



Вода - за здраве и за хубост

Ако желаете постоянно с нея, преди или след подготовка, да има чиста питейна вода, изборът е самопочистваща се бутилка за вода. Цената и в Аmazon e малко над 100 $. Използва новаторска нетоксична UV-C LED технология без живак за филтриране на водата и разчистване на вътрешните повърхности на бутилката посредством елиминиране на бактерии и вируси, причиняващи миризма. Сипвате вода, натискате капачката, с цел да пречистите, разклащате леко бутилката, с цел да разпределите отмерено пречистващата UV светлина и имате чиста вода за 60 секунди. Поддържа водата студена за 24 часа и гореща за 12 часа.



Опитва се да откаже цигарите



Помогнете ѝ в опитите да спре цигарите, а и вие да се отървете от дима на горящата цигара и неприятната ѝ миризма, която се пропива в облеклата, косата, дамаските в дома и колата. Това, че дава обещание непрестанно да ги откаже, а не го прави, не значи, че ви лъже или не се пробва. Изненадайте я с бездимна опция – електронни цигари с никотинова течност или устройство за нагряване на тютюн като  SOLID. При бездимните устройства, при които тютюнът не гори, а се нагрява, няма цигарен пушек, пепел и катрани. Бездимните артикули, за които е научно потвърдено, че, въпреки и не без риск, са по-добра опция на продължаващото пушене, носят на пълнолетните пушачи приятност от тютюна без да основават дискомфорт на хората наоколо с неприятната миризма на цигарен пушек.
Всичко по тематиката: Електронни цигари 26  Нагреваеми тютюневи артикули: рисковете и изгодите Нагреваеми тютюневи артикули: рисковете и изгодите  Проучване от Нова Зеландия: Вейпингът понижава броя на пушачите Проучване от Нова Зеландия: Вейпингът понижава броя на пушачите  Филип Морис България показа нов, корейски бездимен артикул Филип Морис България показа нов, корейски бездимен продукт
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР