Вече мина половината на месец юли и гледаме уверено към

...
Вече мина половината на месец юли и гледаме уверено към
Коментари Харесай

Три зодии, които ще имат прекрасен август

Вече мина половината на месец юли и гледаме решително към последният от летните месеци - август. За три зодии той ще е повече от прелестен. Нека забележим кои са те и какво ще им донесе: 

Рак 

Това, което е в действителност значимо за вашия месец август, е, че е на път да ви извади от всяка дупка, в която се намирате, и да ви сложи непосредствено в ново и обещаващо инициативи. Август има наклонност да ви въздейства прочувствено.  Това, което си помислихте, че сте отблъснали, ще се върне за оценка. Това, което към този момент не желаете в живота си, ще се покаже в съзнанието ви - ще ви даде най-хубавата опция да го видите каквото е и да го вземете със себе си - или да го оставите зад тила си. Това е доста важен астрологичен период за вас. Пригответе се да се отърсите от тези скучни, влачещи се усеща на депресия; на път сте да се разсъните доста внезапно - и това ново положение на събуждане е обвързвано с непорочност, прогрес, персонално благополучие и възобновяване на себе си.
 Ето какво търси един Стрелец в своя сътрудник за цялостен живот Ето какво търси един Стрелец в своя сътрудник за цялостен живот
Родени сред 22 ноември и 21 декември, Стрелците имат вяра в живота на ръба. Те имат вяра, че се любуват на всяка минута от живота и са н...

Дева

Този август е началото на един от вашите духовни стадии, по този начин да се каже. Вероятно сте приключили нещо главно в живота си. Видяхте, че краят идва и това ви ужаси, направи ви неспокойни, с цел да се отдадете на „ боязън от незнайното ". Въпреки че, нещата може да се усещат така, като че ли се случват прекомерно бързо или без предизвестие, истината е, че сте работили до този миг и да, същинската, твърда смяна беше и е неизбежна. Знаехте го, тъй че не би трябвало да е изненада - всичко е довело до този миг. Подгответе се, Дева, този август ще ви отвори очите и огромната изненада е, че великото непознато в действителност е място с огромен капацитет, сигурност и положителни усеща.  И най-после, можете да се измъкнете от старото си Аз и да започнете процеса на вашето преоткриване. 

Риби 

От всички тук, вие Риби, които ще почувствате дълбокия подтик на позитивност, който този август ще ви донесе. Животът не всеки път ви се коства елементарен и има моменти, когато се чувствате сами и може би даже „ прекомерно “ разнообразни. Позволили сте на неувереността в себе си да играе прекомерно огромна роля в това по какъв начин виждате себе си и от дълго време казвате „ нещо би трябвало да се промени “.  Август ще работи като интервал на смяна.  Нещо във вашия живот се нуждае от деяние, в този момент и по време на този месец, ще получите доста непосредствена и явна „ смяна “. Това е вашата опция. Хванете я. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР