Вече маймуните също ще трябва да отговарят пред полициятаМаймуните в

...
Вече маймуните също ще трябва да отговарят пред полициятаМаймуните в
Коментари Харесай

Полицията в Тайланд вече ще преследва маймуни

Вече маймуните също ще би трябвало да дават отговор пред полицията

Маймуни те в тайланд ската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да наподобяват повече на хората: към този момент те също ще би трябвало да дават отговор пред полиция та, съобщи ДПА.

За да може нападателните маймуни да бъдат държани под надзор, провинцията сътвори полицейско звено за животни те, които основават проблеми. Злонамерените бозайници са причина за безпокойствие за жителите от доста време, само че неотдавна бе обявено за извънредно огромен брой случаи на животни , които стават все по-агресивни и могат да наранят хора.

Местни поданици споделиха пред медии, че хората биват атакувани ненадейно на улицата и животни те стартират да късат и грабят всичко от тях.

" Понякога крадат телефоните на учениците ", сподели шивач от Лопбури. " Бягам след тях, само че не мога да направя нищо, тъй като маймуни те се катерят по постройката за нула време ", съобщи още той.

Полицаите, отговарящи за маймуни те, наблюдават за злонамерени бозайници от понеделник. Звеното е основано по указания на ръководителя на локалната полиция Апирак Ветканчана, заяви през днешния ден в. " Банкок Пост ", като се базира на управляващите. Полицаите разполагат и с съоръжение, с цел да държат приматите под контрол
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР