Вече изминалия Мондиал ще се запомни с много неща, които

...
Вече изминалия Мондиал ще се запомни с много неща, които
Коментари Харесай

Секси половинките на аржентинците

Вече миналия Мондиал ще се запомни с доста неща, които се случваха все за първи път, само че ще остане в историята и като може би един от най-хубавите.
 Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Лео Меси и секси половинките на футболистите
Секси половинките на Мондиал 2022

Не единствено футболът ще бъде прелъстителен за гледане

Аржентинците несъмнено ще го помнят, тъй като излязоха и крайни спечелили. И към този момент на всеки, който употребява интернет, му е ясно какво се случва по улиците на Буенос Айрес.

Ние обаче няма да ескалираме ситуацията в допълнение (а може и да го направим), а ще обърнем внимание на някои от най-секси половинките на футболистите на Аржентина, които съумяха да извоюват третата международна купа в историята на страната.

Аугустина Гандолфо (Лаутаро Мартинес)

Гандолфо и футболистът на Интер са дружно от 2018 година, като забавното при тях е, че са се срещнали около Уанда Нара, написа Daily Mail. Аугустина е модел и се занимава с фитнес и здравословно хранене, което си проличава и от фотосите ѝ.

Но тя не разчита единствено на тренировките и здравословните режими, с цел да се устоя. Тя също по този начин има ресторант в Милано - Coraje.

Мартина Стосел (Родриго де Пол)

25-годишната изпълнителка е позната със театралното си има TINI и е измежду най-популярните поп реализатори в Аржентина.

Тя дължи известността си и на присъединяване си в сериала Disney Channel Latin America - Violetta.

Мури Лопес Бенитес (Лисандро Мартинес) 

Любовната история на Мури Лопес Бенитес и Лисандро Мартинес е много сладка, тъй като двамата са дружно от много години. Като се твърди, че са се срещнали, когато са били на 14 години. 

Към момента фамилията им се състои, с изключение на от тях двамата, и от един френски булдог на име Поло.

Каро Калвани  (Николас Таляфико)

Странно или не, само че и половинката на Таляфико се занимава с фитнес и е модел.

Е, гледайки фотосите ѝ, излиза наяве, че в действителност хвърля много старания, с цел да поддържа формата си.

Антонела Рoкуцо (Лео Меси)

От фотосите на Антонела човек мъчно би споделил, че е родила три деца. Но не това е най-важното, а фактът, че тя и Лео Меси са дружно още от ученическите си години. Двамата се срещат когато са на девет години, само че кариерата на футболиста ги разделя, когато няколко години по-късно той би трябвало да замине за Испания, с цел да преследва фантазията си.

Но откакто най-хубавата другарка на Антонела умира в автомобилна злополука, Меси се връща с родината си, с цел да ѝ окаже поддръжка. Тогава тя взема решение да изостави Аржентина и да гради ново бъдеще с половинката си. 

Камила Маян (Алексис Мак Алистър)

Завършваме с още една обич, която е почнала в тинейджърските години.

Камила и Алексис обаче не са от хората, които обичат да демонстрират доста от това, което се случва в персоналния им живот, по тази причина и не знаем кой знае какъв брой за връзката им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР