Вече искам и аз да имам свои деца, призна пред

...
Вече искам и аз да имам свои деца, призна пред
Коментари Харесай

Петкратната световна шампионка Станка Златева: Искам да имам свои деца

" Вече желая и аз да имам свои деца ", призна пред " България Днес " петкратната международна шампионка в свободната битка Станка Златева.

В момента тя има собствен клуб в Сливен, където упражняват десетки малчугани, както момчета, по този начин и девойки.

Златева, която е три пъти Спортист №1 на България, се е отдала напълно на възпитаниците си, а те й отвръщат с обич и усърдие в тренировките. Работата с хлапетата харесва доста на Стани и я кара да се замисли самата тя да роди свои деца и, несъмнено, да се омъжи. Засега на хоризонта женитба не се задава, тъй като още не се е появил подобаващият мъж, признава спортистката.

Златева е щастлива в новата си зала

" Всяко нещо идва с времето си, човек не трябва да бърза и да насилва нещата. Искам деца, само че на този стадий от живота ми това не е на дневен ред. От дълги години желаех да имам своя зала, само че не ставаше. Ето, че пристигна времето и в този момент имам такава, упражнявам деца. Случи ми се, сбъдна ми се и тази фантазия. Ще пристигна времето, когато ще намеря подобаващия мъж и ще имам деца ", признава Златева.
Засега цялото й внимание е погълнато от малчуганите, които са запалени по битката. Групите са и заран, и следобяд, а в някои дни и към обед. " Децата са страхотни, упражняват с огромно предпочитание. Дори желаят да остават след заниманията и да упражняват в допълнение, не мога да ги изгоня. Опитвам се да им обясня, че резултатите идват след доста старания с години наред и би трябвало да бъдат търпеливи. Бих била щастлива, в случай че някой от тях реализира даже половината от това, което аз съм постигнала. Нямам илюзии, че всички ще станат спортисти, само че най-малко да са в залата, да се възпитават да са положителни хора, вместо да се шляят по улиците ", разяснява Стани.
Самата тя си живее в Сливен, единствено на няколко километра от родното село Крушаре. " Имам къща в Сливен и си пребивавам в нея. На село вървя единствено на посетители на майка ми. Когато би трябвало, несъмнено, оказвам помощ. Изобщо не желая даже да вървя в София, макар че имах предложение да работя там. В Сливен се усещам добре и ми е умерено ", изяснява шампионката.

Стани към този момент се радва да тренира малчугани

Вечер едно от заниманията на Стани е да гледа " Биг брат ". Самата тя завоюва формата през 2013 година
" Следя " Биг брат ", доста ми е забавно. Но аз самата не бях за този формат. В него се изисква да стават кавги, участниците да се карат, да има напрежение сред тях, а аз не съм подобен човек. Не обичам да влизам в спорове. Спечелих преди години, тъй като съумях да печеля уважението на всички. Поне по този начин си мисля. Но по-късно не са ме канили повече ", разяснява Златева.

Георги ИВАНОВ, Алексей ГИЛТЯЙ, " България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР