Вече имаме официално издигнат кандидат за кмет в лицето на

...
Вече имаме официално издигнат кандидат за кмет в лицето на
Коментари Харесай

БСП-София официално издигна Ваня Григорова за кмет

„ Вече имаме публично повдигнат претендент за кмет в лицето на Ваня Григорова. Това беше един дълъг развой с всичките районни конференции, които минаха. На всяка една от тях Ваня Григорова беше наша номинация. “

Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков след приключването на осмото съвещание на XIV Градска конференция, съобщи БГНЕС.

„ Тръгваме в една не лека борба за София. Ние ще борим най-много за това сглобката, която се получи на национално равнище, да не позволим да се получи още веднъж и в София “, добави Таков и посочи, че от столетницата благодарят на своите съдружни сътрудници.

Според него вместо да се приказва за бюджета на София и „ проваления мандат на ГЕРБ в общината “, в публичното пространство се повдигат тематики, които не вълнували софиянци, а точно – премахването на Паметника на руската войска и смяна на националния празник 3 март.

Таков посочи, че съдружните сътрудници ще се намират на шесто място, десето, тринадесето място, и други, в листите на партията.

Кандидатът за кмет на София на локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Ваня Григорова заявява, че задачата ѝ е обединяване на левите сили. „ Така че да можем да преборим нашите съперници, чиято единствена цел е да продължат грабежа в София “, изясни тя.

Според нея „ сглобката: е тази, която ще се опита и на локалните избори да вземе и втория по величина бюджет в страната. Тя разяснява, че Българска социалистическа партия ще се опита да дадат кураж на същинското съдружно болшинство на София, а точно „ работещите софиянци, които би трябвало да кажат по какъв начин би трябвало да се ръководи града в полза на елементарните жители “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР