Вече имаме доказани мъртви хора. Ситуацията е много тежка. Имаме

...
Вече имаме доказани мъртви хора. Ситуацията е много тежка. Имаме
Коментари Харесай

Трагедията е пълна: откриха загинали двама души в Царево

„ Вече имаме потвърдени мъртви хора. Ситуацията е доста тежка. Имаме удостоверение за двама починали. Издирвателната акция се управлява от службите на Министерство на вътрешните работи. Не мога да кажа нищо повече “. Това съобщи кметът на Царево Георги Лапчев в ефира на bTV. 

Министерство на вътрешните работи също удостовери информацията. Загинали са двама души в региона на Царево. Единият от тях е жена.

Междувременно продължава издирването по информацията за трима изчезнали след водното злополучие в Царево. Двама от тях - жена и детето ѝ са били отнесени дружно с автомобила си на един от срутените мостове край града. По-късно стана ясно, че това са районният арбитър на Царево Мария Москова и щерка й. Малко по-късно до моста е пристигнал мъж, който също е бил отвеян от приливна вълна. Първоначално той се държал за насъбраните в региона коли, само че не е издържал, до момента в който пристигна помощ, описват очевидци. Все още няма информация дали откритите две тела са на въпросните потърпевши. 

В момента регионалният шеф, кметът на Царево и полицията оглеждат вредите.

" Нещо извънредно беше, човечецът пред мен водата го отнесе, не можахме да го спасим ", споделя сводетел пред Българска национална телевизия. 

" Отдалече му се развикахме, че няма по какъв начин да мине, само че той може би видя вяра като вижда хора против него, че ще можем да му помогнем. Спря се до джипа, подпря се, споделих му да хвърли чадъра, да се държи с две ръце, да извикаме пожарна да го спасят, само че просто водата и течението го отнесе. "

" Пропадна колата и отпътува, имаше пасажери. Обикаляхме да го търсим, огромен джип, само че не успяхме да го намерим. Водата пристигна извднъж, дерета, мостове, всичко се счупи, всичко се блъскаше. Всичко стана доста бързо. "

Дъждът в Царево спря преди към час, само че в региона на Китен и Лозенец продължава да вали. Полицията затваря пътя сред Созопол и Приморско, защото река Ропотамо е излязла от коритото си. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР