Вече имаме битка. Основният конкурент на Румен Радев е Лозан

...
Вече имаме битка. Основният конкурент на Румен Радев е Лозан
Коментари Харесай

Хаджигенов: Основният конкурент на Радев е Лозан Панов

Вече имаме борба. Основният съперник на Румен Радев е Лозан Панов. Това съобщи пред БНР юрист Николай Хаджигенов, някогашен народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Анастас Герджиков единствено ще измие срама от очите на ГЕРБ. От него има толкоз политически смисъл, колкото и от Цецка Цачева. Борисов ще загуби и него го е боязън ", разкри той.

Чрез имейли от ИБГНИ питат членове и симпатизанти кого да поддържат в президентската конкуренцията. " Демократичният развой наподобява по този начин ", сподели Хаджигенов.

" Радев не направи нищо против Гешев, трябваше да не подпише указа за назначението му и да изясни на хората за какво. Очаквам от кандидат-президентите да застават зад законността ", заяви юристът от групировката на Мая Манолова.

" Ние сме дребни, гневни и мощни, не само че считаме да издигаме претендент за президент ", добави той по тематиката.

" Без правораздаване няма да подписвам съглашение. ГЕРБ и да си признаят, само че с тях няма какво да приказваме, разяснява Николай Хаджигенов следизборните дейности.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР