Вече имаме 450 000 подписа за референдум за отлагане на

...
Вече имаме 450 000 подписа за референдум за отлагане на
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Имаме 450 000 подписа за референдума за еврото

Вече имаме 450 000 подписа за референдум за отсрочване на влизането ни в еврозоната. Това разгласи Цончо Ганев, който е
лидер на листите в 1 МИР-Благоевград и 2 МИР-Бургас на партия „ Възраждане “, по БТВ.

„ Първото нещо, което незабавно може да се направи с решение на Министерски съвет, е отсрочване на влизането на България в еврозоната. Това е нещо, което се случи в Румъния. Там отложиха този развой до 2029 година “, сподели той

Ганев изясни че от „ Възраждане “ са избрали 2043 година за влизането на страната ни в еврозоната, тъй като „ тогава евентуално ще
имаме по-високи приходи и ще можем да издържим на този напор “.

Освен това, съгласно него, до 2043 година не е ясно също по този начин дали ще има Европейски съюз.

„ Референдум по тази тематика ще има. Вече сме събрали над 450 000 подписа и на есен, или когато президентът го насрочи българите, ще кажат ясно и тъкмо, че не желаят да влиза в еврозоната “, разясни още той.

След като ние съберем нужните подписи и ГРАО ги потвърди, президентът има тримесечен период да насрочи датата, добави Ганев.

Кандидатът за народен представител от „ Възраждане “ сподели още, че „ евентуално в идващия парламент ще влязат така наречен евроатлантически метастази, които ще ни вкарат във война с Русия “.

Изкуственото установяване на цени и надценки не види до нищо хубаво, както видяхме през 1997 година, разяснява Цончо Ганев във връзка концепцията на служебния кабинет за въвеждане на таван на надценките като антиинфлационнна мярка.

" Трябва да се потърси наказателна отговорност на тези компании, които построиха така наречен Велика ограда по границата с Турция, тъй като тя свършва посред нищото, пробита е и е паднала на избрани сектори. Армията би трябвало да застане и да ни охранява, по този начин е по конституция ", съобщи политикът по тематиката за битката с противозаконната миграция.
https://www.facebook.com/vazrazhdane.bg/videos/6021551474578166
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР