Вече има заподозрян за изчезването на трите сестрички от Русе.

...
Вече има заподозрян за изчезването на трите сестрички от Русе.
Коментари Харесай

Драмата в Русе е неописуема! Близък съсед, занимаващ се с дрога и кражби, може да седи зад изчезването на трите сестри!

Вече има обвинен за изгубването на трите сестрички от Русе. Близки на девойките подозират, че зад всичко стои комшия, който карал една от девойките да краде, написа " 24 часа ".

Девойките са в неопределеност от 10 дни, а униформени ги търсят в Русе и целият район. Девойките са сред 15 и 17 години и носят имената Силвия, Станка и Глория. На 29 май те излезли късно вечерта, а фамилията им почнало да се тревожи няколко часа, след напускането им на дома. Веднага се обадили на полицията и подали сигнал за изчезналите девойки.


Сестрите живеели в дома на баба си и дядо си в Иванова, дружно с татко си Йордан. Майка им излежава тежка присъда в Португалия. Чичото на девойките - Георги споделя, че още при изгубването им е подозирал един техен комшия - Пламен, който се занимавал с побой, обири и дрога. През зимата той е имал непосредственост с най-голямата сестра - Глория. Георги твърди, че въпросният комшия е карал момичето да краде и поради него девойката 2 пъти е крала от баба си.

Въпреки убежденията на чичото все още излиза наяве, че въпросният комшия е в чужбина, дни преди да изчезнат девойките и до ден сегашен към момента не е влизал в страната. Все отново Георги се съмнява, че Пламен може да ги е трансферирал на други хора и се моли девойките да са живи. По думите му девойките постоянно споделяли къде отиват, само че не и в последната нощ, когато ги видели.

Глория имала профил в обществената мрежа, само че след изгубването й той бил заличен. Тя има наднормено телосложение и е с черна коса и кафяви очи. От у дома е излязла носейки жълто яке. Станка пък е слаба, само че още веднъж тъмнокоса, като сестра си. Най-малката - Силвия е и най-дребната от трите. Полицията моли всеки, който има информация за девойките да помогне на телефон 112 или в най-близкото Районно полицейско ръководство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР