Вече има задържани лица във връзка с катастрофата. Издирва се

...
Вече има задържани лица във връзка с катастрофата. Издирва се
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Каналджиите обявиха война на българската държава. Ще има жесток ответ

Вече има арестувани лица по отношение на злополуката. Издирва се още едно лице към този миг. Това съобщи на ексклузивен брифинг от Бургас вътрешният министър Иван Демерджиев.

„ За страдание загубихме две прелестни български момчета. Искрени съболезнования на околните “, сподели той.

„ Днес т.нар каналджии оповестиха война на българската страна и тя ще отговори с цялата си мощност на това предизвикателство. Ще създадем всичко належащо, с цел да това не се повтори ", закани се той.

" Интензитетът ще го засилим извънредно доста. Ще включим и Министерството на защитата. Ще беседвам с околните. След това ще дам нов брифинг с повече детайлности. Нека до тогава да уважим персоналното им пространство ", добави вътрешният министър.

" Нашата задача е да не позволяваме повече сходни произшествия ", безапелационен бе той.

„ Има доста и най-различни информации. Още по пътя насам сме подхванали и набелязали ограничения. Има хора, които не могат да удържат натиска или вземат участие по някакъв метод при пропускането на мигратни в страната. Тези дни ще има извънредно тежки ограничения “, закани се Демерджиев.

„ Това, което ще последва, не е правено досега. Действията ще са извънредно мощни по интензитет “, добави той.

По думите му има лица, които се занимават с каналджийство, само че след няколко дни към този момент няма да има в страната ни.

Демерджиев загатна, че може да има и хора от системата, които са забъркани в трафика на мигранти в България

„ Задържани са лица, с тях се работи. Издирва се едно лице, за което има подозрение в съучастничество. Задържаните досега не са български жители “, сподели още Демерджиев.

 

Служебният министър дойде на мястото на случая в 9. 48 ч, съпроводен от регионалната шефка Мария Нейкова, тук бе от по- рано и кметът на Бургас Димитър Николов. Министърът сподели още, че има арестувани няколко лица, както и едно, което се търси. Не се касае за български жители.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР