Вече има точна дата, на която ще стане ясно бъдещето

...
Вече има точна дата, на която ще стане ясно бъдещето
Коментари Харесай

Джоузеф Диксън има срок до 6 юли да преведе обещаните 3,5 милиона евро на Левски

Вече има точна дата, на която ще стане ясно бъдещето на Левски. Денят Х за " сините " е 6 юли, а до тогава кандидат-купувачът Джоузеф Диксън е заречен да преведе на клуба 3 500 000 евро, каквато бе предварителната спогодба, твърди " Мач Телеграф ".

Британецът е заречен да вкара в касата на клуба тази сума още преди да вземе акциите на Левски, като по този начин ще подсигурява интереса си към клуба и обстоятелството, че има пари. С въпросната сума " сините " ще покрият належащите отговорности към футболисти, треньори, чиновници, както и забавени заплащания към страната, което ще подсигурява присъединяване в елита идващия сезон.

БФС разгласи, че са дали лиценз на Левски, само че той може да бъде лишен поради редовно и дълготрайно неизплащане на заплатите.

Собственикът на " сините " Наско Сираков, е упорствал тези пари да влязат в касата по-скоро, само че юристът на Диксън е обяснил, че процедурата по сходен транш е по-дълга от предстоящото. А всичко това значи, че несигурността на " Герена " ще продължи най-малко още 21 дни.

В същото време Диксън е в Съединени американски щати сега, където разисква проектите и дейностите с вложителите по отношение на договорката с Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР