Вече има един сигурен играч за атаката на Левски. Подготовка

...
Вече има един сигурен играч за атаката на Левски. Подготовка
Коментари Харесай

Здравко Димитров се завръща в Левски

Вече има един сигурен състезател за офанзивата на Левски. Подготовка със " сините " ще започва и Здравко Димитров. Крилото се завръща чартърен от Сакарияспор. На този стадий комшиите не са задействали клаузата му за откупуване. Не са и дали поръчка дали това ще се случи в бъдеще. Така той ще би трябвало да се причисли още веднъж към Левски, с който има контракт до 2024 година.

Както е известно, Димитров бе отхвърлен от първия тим по гледище на Станимир Стоилов дружно с Димитър Костадинов. Причината за това са проблемите, които двамата имат отвън терена. Стоилов бе безапелационен, че те им пречат да се съсредоточат върху кариерата си на футболисти. Преди неговото идване Димитров се прочу, откакто кредитори го бяха приклещили около гостуването на " сините " под тепетата.
 Саид Ибраимов се разминава с Левски поради наказателна клауза
Саид Ибраимов се разминава с Левски поради наказателна клауза

Вижте детайлности

Със Сакарияспор той се бореше за промоция в елита, само че това не се случи. Тимът остана под местата, които дават директна виза за Суперлигата, а също така не съумя и през баражите. Сега в клуба стяга огромна селекция, с цел да може да гони задачата през идващия сезон във второто равнище на футбола в югоизточната ни съседка.

За Сакарияспор Здравко Димитров записа 15 мача и 1 гол, а също така съумя да даде и 2 асистенции. На " Герена " обаче той ще има тежка борба за титулярно място с Уелтон, в случай че един от двамата не бъде продаден, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР