Вече година и един ден измина откакто Емили Ратайковски е

...
Вече година и един ден измина откакто Емили Ратайковски е
Коментари Харесай

Емили Ратайковски прави най-добрите партита

Вече година и един ден измина откогато Емили Ратайковски е горда майка. Но през вчерашния ден, 8 март, беше и рожденият ден на сина ѝ, за който беше провела радостно празненство със наложителните дарове и торта.
 Емили Ратайковски, ревюто на Michael Kors и стилните й провокации
Модните провокации на Емили Ратайковски

Отново на ревю

Емрата не ни остави да се чудим доста по какъв начин е минало празненството, тъй като направи това, което и тя, и ние толкоз обичаме - показа фотоси на стори в Instagram. На една от тях държи в прегръдката си дребния Силвестър пред огромни сребристи балони-букви, изписващи името му.
 Снимка 566103

И както може да се чака от една мама-модел, облеклата на детето ѝ, с изключение на сладурски, са и стилни - кафяви панталонки на червени цветенца, бежова ризка с флорални претекстове и карирана жилетка.
 Снимка 566104

Но впечатляваща е била и тортата за празненството. По размери е напълно допустимо да е била конкуренция на Силвестър даже, тъй като на фотосите се вижда, че е на два високи етажа, декорирани приказно с глазура, цветя и делфини. И напълно в звук с детския костюм.
 Снимка 566105

Няма да изневеряваме на себе си и ще кажем въпреки всичко нещо и за самата Емили Ратайковски. За празника на сина си тя бе поставила обикновен, само че подчертаващ идеалната ѝ след бременността фигура аутфит, написа Daily Mail. Така в прилепнала по тялото си черна рокля, комбинирана с ботуши в същия цвят над коляното, Емили е нашата звезда на това празненство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР