Вече едва ли има човек, който да не знае, че

...
Вече едва ли има човек, който да не знае, че
Коментари Харесай

Как реагира Уесли Снайпс на новината за новия Блейд

Вече надали има човек, който да не знае, че през миналия уикенд се организира Comic-Con в Сан Диего. На него президентът на Мarvel Studios Кевин Файги очерта границите на четвърта фаза от киновселената на Marvel.
 Marvel, Кевин Файги, Comic-Con в Сан Диего и всички продукции, които ще гледаме през идващите две години
Всички филми и сериали на Marvel през идващите две години

Кевин Файги хвърли много бомби на Comic-Con в Сан Диего

През идващите две години ще забележим една дузина филми и сериали и просто нямаме самообладание. Последното нещо, което Файги разгласи на събитието, беше, че двукратният притежател на Оскар Махершала Али ще стане супергерой.

И то не какъв да е супергерой, а Блейд, в чиято роля сме привикнали да виждаме Уесли Снайпс . Това пристигна като гръм от ясно небе, тъй като никой не подозираше нито, че Marvel готвят нов филм за Блейд, нито, че Али ще взе участие.
 Снимка 435474

След това стана ясно, че новият Блейд няма да бъде част от четвърта фаза, а от пета, което значи, че ще би трябвало да изчакаме много, до момента в който го забележим по кината. Пред The Hollywood Reporter Кевин Файги сподели също, че Махершала Али се е свързал с него откакто завоюва втория си Оскар за поддържаща мъжка роля в " Зелената книга ".
 Махершала Али, Оскарите и баскетболът
Как се стига от баскетболното игрище до Оскар за поддържаща мъжка роля

Махершала Али може всичко и към този момент сме уверени в това

От думите на президента на Marvel Studios излиза наяве, че не е имало проекти за сходен филм, само че ще го бъде поради желанието на Махершала Али.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:43 PDT

Новината за Блейд е пристигнала като гръм от ясно небе и за Уесли Снайпс, който изигра ловеца на вампири в трите независими кино лентата за него. Пред ComicBook той е споделил, че е било ненадейно за него, само че схваща, че подобен е светът на шоубизнеса.
 Ще забележим ли още филми за Блейд
Ще забележим ли още филми за Блейд

Според Уесли Снайпс, ще бъде нещо запаметяващо се

Снайпс поздравява Махершала Али като даже счита, че някой ден би трябвало да работят дружно. И тук ни озари една тайна доктрина, че и двамата ще вземат присъединяване в новия филм. Причината е, че в края на предходната година Уесли Снайпс сподели, че води диалози с Marvel за четвърти филм за Блейд.
 Disney+, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye и какво знаем за сериалите със супергерои на Marvel
Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

Disney+ потегля тази есен и ни е подготвила доста изненади

Като нищо новият Блейд (Махершала Али) може да се окаже някой загубен наследник на остарелия (Уесли Снайпс). Би било доста хубаво, само че ще изчакаме и ще забележим какво са ни подготвили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР