Вече една година работници дълбаят в скалите на тепето в

...
Вече една година работници дълбаят в скалите на тепето в
Коментари Харесай

Пак дълбаят скалите в Стария град!

Вече една година служащи дълбаят в скалите на тепето в Стария град  на бул. " Шести септември " против ОДК. Заградили са обекта с мрежи, съвсем всеки ден с камион се изнасят разтрошени камъни.

Притесняваме се, че от вибрациите къщите, които са на по-високо може да се напукат и да паднат. Освен това, в случай че дълбаенето продължи може да се свлeкат и скали и да стане огромна пакост, с потърпевши хора.  

Това сигнализираха разтревожени наши читатели, живеещи в региона. Проверихме на място, където осем служащи се трудеха. Оказаха се два обекта. Първият, който се построява е Къща за посетители, а вторият кооперация.  Нито един от служащите обаче не заяви за коя компания работят.

" Шефът на нашата строителна бригада ни наема. Не знаем кой е притежателят на обекта ", дадоха отговор служащите на нашето запитване. Те прибавиха, че към този момент привършат с рушенето и изкопните работи и ще стартират да градят. До един бяха безапелационни, че няма заплаха от срутване на земни маси.

" При нас няма постъпили сигнали особено за този градеж. Има работа по строителен контрол, чийто чиновници ревизират по какъв начин върви строителството, дали се съблюдават ограниченията за сигурност и се съблюдават законите. Съветваме жителите да подават сигнали при нас. След като ги получим ще създадем инспекция на място ", съобщи заместник-кметът на регион " Централен " инж. Тошо Пашов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР