Вече е ясно! Отиваме на избори. За четвърти път в

...
Вече е ясно! Отиваме на избори. За четвърти път в
Коментари Харесай

Александър Сиди: Партии, които да мислят за България, в 47-ото НС няма

Вече е ясно! Отиваме на избори. За четвърти път в границите на 15 месеца.

До това докара ужасяващата фикс идея за власт на Бай Христо и генералчето, които в границите на две години, обилно финансирани от американското посолство, сътвориха най-голямата пропагандна машина за разделяне на обществото. Но тъй като са извънредно некадърни, се наложи американските им господари да им оказват помощ, създавайки политически недъгав франкенщайн – „ Продължаваме промяната “.  Само и единствено да вземат тая пуста власт. В съсипването на държавността им оказа помощ и невиждана лакомия на Корнелия Нинова, която унищожи престижа на левицата, гушвайки се с най-големия си зложелател. Само и единствено да се докопа до министерско кресло.

Това написа във „ Facebook “ съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди във връзка, че през днешния ден беше комплициран завършек на един безплоден парламент, а с това край и на най-бездарното държавно управление в България. Въобще.

Сиди разказва и каква е равносметката от това уродливо ръководство:

Кирчо и Кокорчо пристигнаха на власт с заричане за промяна на Гешев и правосъдна промяна. Отиват си с печален рев, че не са съумели да основат бухалка и да сложат отпред Рашков, който, по думите им, е прекомерно остарял за Министерство на вътрешните работи, само че очевидно е подобаващ да замита следите им в КПКОНПИ.

Кирчо пристигна на власт, изваждайки скандални обстоятелства за работата на ББР. Сложи таван на размера на заемите и … 14 хиляди заплата за Лена. Днес към този момент таванът е вдигнат, а Лена е в прокуратурата за тия пари.

Асен изясни, че ще спрат корупцията и ще спестят 8 милиарда лв., с които ще строят пътища. Днес няма положен и 1 кв. метър асфалт, а съществени артерии – автомагистрала „ Хемус “, пътят Видин – Ботевград, Русе – Велико Търново, тунелът под Шипка – са спрени. Но… пари няма!

Асен и Кирчо стопираха да купуват съветски газ! От Газпром…. Сега отново купуват съветски газ, само че с медиатори и с 30 % по-скъпо.

Корнелия се кле, че в никакъв случай няма да пращаме оръжие за Украйна! След това се похвали, че имаме максимален експорт на индустриална продукция…. Чрез оръжие…. За Украйна!

Красимир Каракачанов и Вътрешна македонска революционна организация бяха упрекнати, че са купували самолети на хартия от същите тия лъжци. Това е надълбоко погрешно, само че не това е значимото. А че тия същите от Подмяната, приготвиха нов контракт за закупуване на нови 8 самолета, от същия вид „ на хартия “, както ги назоваха. Само времето не им стигна.

Инфлацията доближи рекордни равнища! И всички внезапно обедняхме. Освен управниците, несъмнено!

И последно – Македония! Най-голямото изменничество в новата ни история! Извършено не без помощта на третия американски състезател (оставен в запаса засега) – ГЕРБ!

Това не е обстоен лист. Но е показателно за безхаберното отиващо си ръководство!

Американският напън за въздействие докара до ужасяващо ръководство и усилване на проруските ползи, в лицето на Възраждане!

Партии, които да мислят за България, в 47-ото Народно заседание няма! Има съветски и американски….

Идват избори! Мислете! Да си върнем България, приканва съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР