Вече е ясно официално: поп-фолк певицата Галена е заразена с

...
Вече е ясно официално: поп-фолк певицата Галена е заразена с
Коментари Харесай

Галена потвърди: Заразена е с COVID-19 след бал в Търново! Малкият ѝ син - също болен

Вече е ясно публично: поп-фолк певицата Галена е инфектирана с ковид. Новината удостовери самата тя в Instagram с дълга обява, откакто през целия ден медиите писаха, че точно COVID-19 е повода за анулираните ѝ участия, за които беше обявено по-рано. " Мисля, че е редно да спра да ви безпокоя с отсъствието си и да ви опиша какво тъкмо се случва ", стартира обявата си певицата, която придружи със фотография, с дребния си наследник.

Галена написа, че с отварянето на нощните заведения изпитвала прочут боязън поради рисковете, само че си дала сметка, че животът продължава. От текста ѝ излиза наяве още, че е участвала на абитуриентски бал във Велико Търново, а знаете, точно на един подобен близо 60% от присъствалите се оказаха заболели от ковид. Певицата почувствала неразположение още там и си направила тест, който обаче бил негативен. Отдала чувството си по-скоро на умората. 

Виж още: Кой сътвори COVID-19 и по кое време идва краят на рецесията? Мнението на топ български астролози и ясновидци

" В петък, обаче, се разсъниха с температура, главоболие, липса на усет и си направих втори PCR тест в София, който се оказа позитивен ", признава Галена и добавя, че ѝ било обяснено, че първият тест е бил негативен, тъй като признаците се развиват след 4 ден от момента на заразяване и пробата не е задоволително сигурен преди този момент. 

Цялото семейство на Галена си направило проби, като само дребният ѝ наследник, Александър, бил с позитивен за заболяването. Двамата сега са изолирани в фамилния апартамент в София и заболяването протича леко при тях.

За край Галена приканва всички да съблюдават противоепидемиологичните ограничения и да бъдат рационални. 

Виж още: Краят на годината - по-страшен от началото! Астролог видя мрачни дни за България!

" Поради епидемиологичната конюнктура в страната, всички поети задължения на Галена за момента отпадат! Музикална компания " Пайнер " се извинява за породеното стеснение на клубовете и почитателите! ", гласеше по-рано късото известие на продуцентите на Галена.

Виж още:   Тити Папазов с ковид - пусна прочувствена обява онлайн и показа по какъв начин е

На въпросния бал на 27 юни 60% от присъствалите на абитуриентския бал във Велико Търново са инфектирани с COVID-19. Възможно е преподавател да е донесъл от Гърция ковид, заяви. 

През април певицата даде обстойно изявление пред DJ Дамян, по време на което тя показа, че най-вероятно е " изкарала към този момент ковид ".

Виж още:

Галена разкри тогава забавни детайлности за ситуацията в Америка, където живее другар на певицата.

" Той ми сподели, че е изкарал вируса и е минало относително леко. Изкарал го преди 3-4 месеца. Веднага ми светна лампичката, че аз се видях с него в Лас Вегас в средата на ноември, на едно мое турне. Върнах се с висока температура и страшна тресчица. Би могло да съм изкарала този вирус. Децата ми също имаха кашлица. Един месец имахме здравословни проблеми, до момента в който Галин е с по-силен имунитет. Ще си направя тест, с който да се разбере дали съм го преболедувала ", показа тогава Галена.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР