Вече е ясно, че Доналд Тръмп е големият губещ на

...
Вече е ясно, че Доналд Тръмп е големият губещ на
Коментари Харесай

След изборите - развод

Вече е ясно, че Доналд Тръмп е огромният губещ на президентските избори в Съединени американски щати . Въпреки че за него борбата за Белия дом като че ли още не е завършила и мъчно ще одобри успеха на съперника си Джо Байдън, всички към този момент гледат напред, където милиардерът не участва на политическата карта.

Покрай резултатите от вота обаче се заприказва, че това може би няма да е единствената загуба, която Доналд Тръмп ще би трябвало да понесе . На фона на нестихващите четири години догатки, че бракът му с Мелания е един фалш, в този момент пристигнаха и слуховете, че разводът им е все по-близо.

След няколко месеца, през януари, когато Байдън встъпи в служба, на Мелания към този момент няма да й се постанова да се усмихва по насила . А, съгласно изявления в международни медии, това е съвършената опция госпожа Тръмп да стане неомъжена жена след 15 години брак и тя " брои всяка минута " до нея.
 Снимка 504558

През 2016 година Мелания нееднократно споделя пред свои другари, че в никакъв случай не е очаквала брачният партньор й да стане президент. Тя отсрочи с пет месеца преместването си в Белия дом пред предлог, че синът й Барън би трябвало да приключи образованието си. А по-късно двамата спят в обособени стаи, настояват редица източници.
 Мелания Тръмп, денят на изборите в Съединени американски щати и тоалетът на Първата дама
Мелания гласоподава с тоалет за 20 хиляди $

Но пропусна най-важното

Според някогашна доближена на Първата дама, тя не се е осмелила да изиска бракоразвод, до момента в който Тръмп е на власт, тъй като той ще откри метод да я накаже за това безчинство. Но скоро нищо няма да я стопира да го направи , предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР