Вече е ясен точният брой преференции на кандидатите за депутати

...
Вече е ясен точният брой преференции на кандидатите за депутати
Коментари Харесай

Вижте по колко преференции събраха кандидатите за депутати във Врачанско, Красен Кръстев пак е рекордьор

Вече е явен точният брой преференции на претендентите за депутати от област Враца.
При 100% обработени протоколи ясно изпъкват събралите най-вече гласове. На първо място е претендентът на ГЕРБ-СДС Красен Кръстев, който е получил 3017 гласа. След него се подрежда Деница Симеонова от “Продължаваме Промяната” с 1225 преференции, следвана от ексминистъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова с 1202 гласа.
На 4-о място е Мирослав Аспарухов от обединението ГЕРБ-СДС от Мездра, като за него своя избор са дали дали своят вот 1183 от гласоподавателите, след него е Владимир Христов от ГЕРБ-СДС, който е спечелил доверието на 834 индивида.
На 6-о Каролина Кьолер от Движение за права и свободи със 648 гласа. След нея се подрежда Мартин Харизанов от ГЕРБ-СДС със 646 гласа. След него с 466 преференции е Йоана Кръстева от “Изправи се БГ! Ние идваме!”, следвана от Иван Иванов от Българска социалистическа партия с 432.
Георги Георгиев от Има Такъв Народ е съумял да събере 420 гласа. За повторно кандидатурата на Александър Симов сподели слаби резултати - 351 преференции.
Водачът на листата на Демократична България Владислава Лакова е събрала 330 преференции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР