Вече е ясен големият победител от Хелс китчън“ 2023 –

...
Вече е ясен големият победител от Хелс китчън“ 2023 –
Коментари Харесай

Ето я красивата годеница на победителя от Hell’s kitchen, Станислав – кога ще е сватбата? (СНИМКИ)

Вече е явен огромният победител от „ Хелс китчън “ 2023 – сладкарят Станислав Иванов. Това обаче надалеч не е единствената победа, която животът ще му сервира през актуалната година. Работата е там, че след успеха в кулинарното шоу, той възнамерява и женитба.

 Станислав Иванов и Божидара

С годеницата му Божидара към момента не са заковали точната дата, само че напълно скоро ще я избера, като е ясно, че събитието ще се случи още тази година.

„ Искаме сватбата да е морска и я планираме в края на лятото “, показа Стан пред Гала. Красивата му половинка призна също, че към момента не е избрала и роклята, само че и това ще се случи скоро. За кум Стан се изпусна, че мисли да предложения сътрудника си от Hell’s Kitchen Иван, с който се сприятелиха още при започване на шоуто.

 Станислав Хелс Китчън избраница

Пред водещата на „ На кафе “ двойката описа и за първата им среща, която била в дискотека в Благоевград. Божидара изпратила своя другарка да показа усещанията си към Станислав, само че до запознанство по този начин и не се стигнало въпросната вечер. На идващия ден тя обаче го разкрила в обществените мрежи и оттова се започнал дълъг чат и стигнали до първа среща.

Годежът им пък се случил в Позитано, Италия, за което обичаната му ни минимум предполагала. Докато се разхождали и изкачвали по другите забележителности, Станислав все упорствал да си почиват, а в един миг помолили за обща фотография инцидентни минувачи и по този начин той извадил годежния пръстен от раницата си.

Божидара поддържа обичания си в желанията му да отвори лично бутиково ресторантче. Най-вероятно с част от премията от Hell’s Kitchen ще се случи и това. Перничанинът обаче очевидно не изкушава обичаната си с десертните си специалитети, вероятно поради това да поддържа съвършената си фигура. „ Не се блазня от тортите му, тъй като непрекъснато ги виждам “, заключи тя пред Гала.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР