Вече е възможно да си купите чанта на Gucci, да

...
Вече е възможно да си купите чанта на Gucci, да
Коментари Харесай

Терените на лукса в метавселената започват от 3500 евро

Вече е допустимо да си купите чанта на Gucci, да посетите фешън ревю или да пътувате първа класа до Ню Йорк, без да излизате от хола си. Луксът се приземи в метавселената, с цел да остане. За доста малко време цифровият свят се постанова над физическия и заради тази причина от ден на ден компании желаят да се включат в дигитализацията и софтуерния прогрес. И не е изненадващо, че съществуването на пространство в метавселената, където можете да продавате и изложите марката си, има стойност почти 3,2 етериум, което се равнява на към 3500 евро. Например в Sandbox, една от четирите съществени метавселени, има налични 176 000 имота за основаване на бизнес, предава. 

Тези имоти работят освен като нова точка за продажба на марките, само че и като витрина за повече от 300 милиона консуматори. Това е различен тип реклама за компании от висок клас, които желаят да разширят пазара си, и което има извънредно влияние през днешния ден.

Дигиталният свят се създава малко по малко, а персони като Парис Хилтън се пробват да се закрепят в този нов свят. Актрисата и бизнесдама е закупила един от тези терени, с цел да организира лични събития.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР