Вече е потвърдено официално, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън

...
Вече е потвърдено официално, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън
Коментари Харесай

Актрисите от новия сезон на „Сексът и градът“ с огромни хонорари

Вече е доказано публично, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще снимат нови епизоди от паметния сериал " Сексът и градът ", само че без Ким Катрал. Днес изтече и информация за хонорарите им, които ще са, меко казано, забележителни.
Римейкът на HBO Max ще се споделя " And Just Like That... " и ще има 10 епизода, а за всеки епизод актрисите ще получават хонорар от по един милион $, твърди " Variety ".
 Сексът и градът се завръща " Сексът и градът " се завръща
След години на трепетно очакване и редица спекулации, хитовият сериал “Сексът и градът ” се завръща с нов сезон от 10 епизод...
Сериалът ще наблюдава другарството на Кери, Миранда и Шарлот и любовния им живот на тяхната 50-годишна възраст. Всеки епизод ще е с дълготрайност 30 минути и фотосите, съгласно настоящия проект, би трябвало да стартират в края на пролетта.
Сара разгласява видео в Instagram като превю към идния сериал.
" Сексът и градът " ще се завърне на екрана 17 години след излъчването на последния му епизод.
Ким Катрал, която взе участие в ролята на Саманта в истинската продукция, няма да се върне в новия сериал. Вече се повиха анекдоти във връзка неналичието й, като най-остроумният от тях е: " Как ще се споделя сералът без Саманта? - единствено " Градът ".
 Снимат продължение на Сексът и градът (ВИДЕО) Снимат продължение на " Сексът и градът " (ВИДЕО)
Сериалът " Сексът и градът " ще има своето продължение, заяви Variety. В него ще се снимат три от четирите актриси, играли в първите се...
За почитателите на продукцията е добре известно, че множеството пикантерии и полови завършения в историята се въртяха към линията на героинята на Катрал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР