Вече е официално: Тейлър Суифт е избрана за Личност на

...
Вече е официално: Тейлър Суифт е избрана за Личност на
Коментари Харесай

TIME обяви Тейлър Суифт за Личност на 2023

Вече е публично: Тейлър Суифт е определена за " Личност на 2023 година " в годишната ранглиста на американското списание TIME.

В годината, в която Суифт се трансформира в милиардер с помощта на музикалната си кариера и счупи серия върхове с турнето си " Eras ", TIME избраха 33-годишната певица за знак на отминаващата 2023.

Това е първата звезда от развлекателната промишленост, която печели оценката в персонално качество.

През 2005 година Боно от U2 получава премията на TIME, само че като част от по-голяма група донори и цивилен деятели, наречени " Добрите самаряни ".

" Тейлър Суифт откри път, по който да надскочи границите и да бъде източник на светлина. Никой различен на планетата през днешния ден не може да трогне толкоз доста хора по толкоз добър метод. Това достижение е нещо, което постоянно приписваме на подредбата на звездите и ориста, само че в случай че го създадем, ще пренебрегнем нейното умеене и мощ. Суифт е онази рядко срещана персона, която по едно и също време написа сама своята история и е неин основен воин ", се споделя в публикацията на основния редактор на TIME Сам Джейкъбс, отдадена на певицата.

Признанието на TIME идва седмица откакто Тейлър Суифт беше оповестена и за звездата с най-вече слушания в световен мащаб в платформата Spotify.

В изявление за списанието тя споделя от първо лице за най-важните събития през феноменалната за нея 2023 година - от финансовия ѝ успех до персоналния ѝ живот и връзката ѝ с.

2023 беше годината на страхотния триумф на, което се трансформира и във кино версия с над 250 млн. $ доходи единствено от боксофис.

Заради Тейлър Суифт международната платформа за продажба на концертни билети Ticketmaster беше подложена на инспекция в Конгреса на Съединени американски щати, откакто почитателите и певицата упрекнаха компанията в корист с монополно състояние.

Суифт презаписа и албумите " 1989 " и " Speak Now ", които оглавиха класациите години след истинската им поява.

Най-голямата вестникарска група в Съединените щати, която издава USA Today, даже разгласи, че набира нови кореспонденти с сектор " Тейлър Суифт ".

В тазгодишния лист с номинирани от TIME за персона на годината бяха:
съветският президент Владимир Путинпоп звездата Тейлър Суифткитайският президент Си Дзинпиншефът на компанията за изкуствен интелект OpenAI Сам АлтманСтачкуващите актьори в Холивудбританския крал Чарлз IIIкуклата Барби и феноменът, в който се трансформира едноименният филмпредседателят на Федералния запас на Съединени американски щати Джером ПауълПрокурорите, повдигнали обвинявания против Доналд Тръмп
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР